RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kronprinsesse-kjoler som ikke koster skjorta


FRISTENDE: Ragne Andresen (t. v.) og Cecilie Melli har fylt opp den nye designerbutikken i Thereses gate med en masse kjoler med dertil passende tilbehør. Foto: Anders Jørstad
FRISTENDE: Ragne Andresen (t. v.) og Cecilie Melli har fylt opp den nye designerbutikken i Thereses gate med en masse kjoler med dertil passende tilbehør. Foto: Anders Jørstad
Til den kjente designeren Cecilie Mellis nye butikk i Thereses gate kan kronprinsesse Mette-Marit være blant shopperne som stikker innom.

BISLETT: Men selv om sikkert flere av designerens celebre kunder fra butikken i Nedre Slottsgate også finner veien til den nye butikken vis á vis polet i Thereses gate, lover Melli et akseptabelt prisnivå.

Feminin kvalitet

Min filosofi er i hovedsak å lage klær som hyller kvinnekroppen og det feminine. Vi skreddersyr kjoler som ligger under prisnivået i forhold til lignende type forretninger, forteller Melli.

Og tross konkurransedyktige priser, slår designeren likevel fast at dem som bærer hennes håndverk på kroppen, vil sende ekstra dimensjoner av utstråling og glans til omverdenen.

På åpningsdagen torsdag sist uke var det stor kundetilstrømning til Mellis 50-tallsinspirerte butikklokale med prismekroner og grønne tapeter. Og designeren som stortrives etter å ha fått flyttet butikken i nærmiljøet der hun selv bor, kunne stolt registrere at kundene strømmet på helt til klokken ti på kvelden.

Nisjer i nærmiljøet

Under Lokalavisens besøk i Mellis butikk kom flere nysgjerrige kunder innom og meddelte sin begeistring for den nye nisjebutikken.

Det er veldig hyggelig at så mange har tatt turen innom allerede. Og ett viktig konsept for oss er å ta i bruk den gode gamle kundebehandlingen fra gamle dager, fra tiden før masseproduksjon og raske løsninger. Her får man ikke en masseprodusert kjole påslengt, og som ikke tar hensyn til kundenes egne ønsker og ideer. Hos oss kan kundene komme med egne innspill til hvordan de ønsker utformingen av kjolen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere