RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kronprinsparet til Holmlia i dag


I våres var kronprins Haakon på besøk på Bjørnholt skole (bildet). I dag kommer han sammen med Kronprinsesse Mette Marit til Holmlia for å høre mer om "Vær stolt"-prosjektet som de har gitt penger til fra sitt fond.
I våres var kronprins Haakon på besøk på Bjørnholt skole (bildet). I dag kommer han sammen med Kronprinsesse Mette Marit til Holmlia for å høre mer om "Vær stolt"-prosjektet som de har gitt penger til fra sitt fond.
I sommer fikk "Vær stolt" på Holmlia kongelig oppmerksomhet. 150.000 kroner ble overrakt fra Kronprinsparets Humanitære Fond. I dag kommer kronprinsparet på besøk for å høre mer om prosjektet.

HOLMLIA: Kronprinsparet har flere ganger vært på Søndre Nordstrand. Kronprinsessen var for noen år siden på Bjørndal og sparket i gang fotballturnering. Og i våres var Kronprinsen på Bjørnholt skole.

Men i dag er det altså "Vær stolt" det gjelder.

Prosjektet "Vær stolt" arbeider for å styrke ungdoms selvbilde og selvtillit, og for å fremme forståelse for integrering og samhold i samfunnet", står det å lese på Slottets hjemmeside - kongehuset.no.

Og her står det videre:

"Målet er å bidra til en tryggere tilværelse for alle gjennom å la barn og unge selv være med på å forme det lokale ungdomsmiljøet på en positiv måte."

Mange forbinder nok "Vær stolt" med det store ungdomsarrangementet med konserter som har vært en sukses i flere år, men det er altså så mye mer, og om det blir som initiativtakerne ønsker, kan det bli landsomfattende.

Kronprinsparet kommer til Holmlia klokken 15.15 i dag (torsdag), og vil i sportsklubbens hus i Lusetjerndalen bli fortalt om prosjektets gang og vist rundt.

Ved siden av de kongelige kommer representanter for bydelen representert ved BU-leder Nadeem Butt og bydelsdirektør Jan Hagen, og stasjonssjefen på Manglerud politistasjon, Gro Smedsrud vil være til stede og kunne fortelle om hva politiet mener om "Vær stolt".

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere