*Nettavisen* Nyheter.

Krydder til interiøret

i Norway Says, Torbjørn Anderssen FOTO: Tri Nguyen

Den rette salt- og pepperbøssa kan bidra til det lille ekstra på spisebordet.

I løpet av et måltid er de fleste borti salt- eller pepperkverna. Siden de alltid står fremme, er det fristende å gi dem skulpturelle kvaliteter på linje med vaser og lysestaker, sier designer i Norway Says, Torbjørn Anderssen. Designkontoret lanserer i disse dager "Plus", en salt- og pepperbøsse designet for Muuto.

Det lille ekstra

Vi har kalt den "Plus" fordi salt og pepper bidrar med det lille ekstra i maten. I tillegg reflekterer navnet hvordan den er bygget som en stabel av klosser med ulik bredde, høyde og avrunding, forklarer han.

Salt- og pepperkverna kommer både i sort, hvitt og multifarget.

Vilt fargespill

Et vilt fargespill er ofte forbeholdt barneprodukter, men man kan jo si at å lage mat også innebærer et element av lek. For å kunne skille mellom salt og pepper har vi også laget en mer anonym lillebror i hvit, som kan stå godt til den fargesterke. Kvernverket kan justeres til ønsket grovhet, slik at alle bøssene kan brukes til både salt og pepper, sier han.

Norway Says er ikke de eneste som bidrar med kreative løsninger til kjøkkenet. Det finnes et stort utvalg salt- og pepperbøsser på markedet, fra stålgrått og stilrent til fargerikt og lekende. Så er det opp til deg hvordan du velger å krydre spisebordet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag