RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Krystad vil ha mer samhold i Klanen


MÅ INKLUDERE ALLE: Anders Krystad ønsker at alle skal føle seg velkommen på kamp.
MÅ INKLUDERE ALLE: Anders Krystad ønsker at alle skal føle seg velkommen på kamp. Foto: ARKIVFOTO
Klansmannen Anders Krystad vil at Klanen skal bli flinkere å inkludere alle under kampene.

OSLO: Anders Krystad er lei av at det han kaller det selvutnevnte supporterpolitiet skal bestemme hvem som er ønsket på fotballkamper.Han mener at de krever at alle må stå under matchen, ingen må sitte eller kjøpe kaffe, alle må synge, det er en bestemt kleskode, vi hater trommer men elsker bluss, og så videre.

– Klanen har samlet og enkeltvis gitt uttrykk for slike meninger, og jeg er redd for at det holder folk borte fra kamper. Det blir bare menigheta igjen til slutt, sier Krystad til dittOslo.

Les også: Super Bowl - stemning på Ullevaal søndag

Krystad trekker frem moren som er 82 år.

– Hun elsker fotball, men foretrekker å sitte. Det blir litt for tungt å stå. Hun synger heller ikke all verden, men jubler så det rekker når vi en sjelden gang scorer. Er ikke hun velkommen? undrer Krystad.

Anders Krystad trekker også frem en lidenskaplig supporter fra Nord-Odal som har fulgt Vålerenga siden 90-tallet, som han møtte på bussen på vei til cupfadesen mot Sandefjord onsdag.

– Han fortalte meg at han var blitt møtt med, blant annet fra undertegnede, «Vi gidder ikke ha bønder her, altså» da han begynte å dukke opp tidlig på nittitallet. Velger å tru at det ble gjort med et smil, for han er vitterlig fortsatt der. Men alvorlig talt; han er vel velkommen? sier Krystad.

Les også: Kaos rundt Vålerenga

Han påpeker at han ikke har direkte svar på hva som skal til for trekke mer folk, men uttalelser av typen: «Du må være og gjøre som oss, ellers kan du holde deg hjemme» hjelper i hvert fall ikke.

– Vi trenger alle, avslutter Anders Krystad.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere