Gå til sidens hovedinnhold

Kule keepere

Ellingsrud Grønn har hele tre keepere. De slapp inn mange mål, men hadde det moro likevel.

Ekebergsletta: De to brødrene spiller sammen på Ellingsrud Grønn. Diakå Kader rydder opp på backen, mens Belan Kader scorer alle målene. Eller hvertfall noen av dem. Favorittspilleren til Diekå er Ronaldinho, mens Belan sin er Roberto Carlos. Så kanskje de egentlig har havnet i feil ende av banen selv? Det ser nok ikke slik ut. Selv om det blir 7-0 tap for KFUM 4 gjør brødrene det godt på banen. På sidelinjen følger pappa Mohammed Kader ivrig med.
De er kjempeflinke. Jeg er med på alle kampene. Det er så moro, jubler han.

I stanga

Det mangler ikke på engasjement blant fotballgutta heller.
Det er kjempegøy å spille fotball. Også blir man sterkere i beina og i hodet, sier Diekå. Belan var så uheldig å bli stukket av veps like før forrige kamp.
Det var rett før jeg skulle gå på banen, og så kom det en veps under drakta mi her, forklarer han og viser frem et rødt, hovent merke på magen. Det er ikke verre enn at han snart er klar til kamp. Ellingsrud Grønn hadde flere store sjanser mot KFUM 4 uten at det ble uttelling. Diekå vant mange baller i forsvar og sendte de oppover sidelinjen mot sin bror. Belan er rask og kommer til flere skudd, men de går enten i stanga eller nettveggen.

Keeper-fordeler

Rasmuss Sæterli Bertelsen (11) får derimot et par baller å plukke ut av målet. Han er like blid.
Det spennende med Norway Cup. Alle de utenlandske lagene og sånn, sier han. Rasmuss er en av tre keepere på Ellingsrud grønn.
Han ene er ikke så mye keeper da. Han har ikke stått noen kamper, men det er godt å ha i reserver, forklarere han. Selv visste han med en gang at det var keeper han ville bli.
Jeg syns det er morsomt, og så har jeg flere fordeler. Jeg er rask, høy og flink til å bevege med, sier han stolt. Roben Baastad (10) syns også det er keeperplassen som kulest.
Jeg har sett mye på Arni Gautur Arason i Vålerenga og jeg håper jeg blir like god som han. Det er favorittspilleren min, forteller han.

Reklame

Denne eksklusive motebutikken har salg bare én gang i året