*Nettavisen* Nyheter.

Kulekjøring for knøttene

Og greit med litt flatlandstrening før kulene skal angripes. FOTO: SKIFORENINGEN

Førstkommende helg er Frognerparken stedet å være for småfolk med OL-ambisjoner. Og for dem som trives best med skilek og aking.

FROGNERPARKEN: – Til helgen blir det både slalomløype, kulekjøring, en ekte hoppbakke og langrennssprint, forteller en entusiastisk prosjektleder for Aktiv til VM, Håkon Dahl i Skiforeningen.

– I tillegg stiller Skiskyterforbundet med utstyr som gjør at barna kan skyte på blink med laser, og akeforbundet bygger en ekte akebane. Skiforeningen stiller med sine instruktører og tilrettelegger for skileik, så her blir det vinteraktiviteter for alle barn mellom 4 og 12 år!

Skiferie i by'n

I år kan med andre ord vinterferien bli like aktiv midt i byen som på fjellet. Frognerparken ligger ihvertfall klar til å ta imot små og store hele uken. Siste helg i vinterferien er det tilbud om Drop-in skiskole.

Helgeaktivitetene arrangeres av Skiforeningen og Aktiv til VM , og blir som en oppkjøring til Barnas Holmenkolldag 7. mars. I år som i fjor er dette arrangementet flyttet til Frognerparken på grunn av byggeaktivitetene rundt Holmenkollbakken. Skiforeningen minner om påmelding til verdens største barneskirenn: Meld på barna i dag! Startnummer kommer da i posten.

Foreldreløype og låne-ski

Friluftsetaten har kjørt spor i hele Frognerparken så hele familien kan ta seg en skitur.

Deltagelse på Mini-OL og Drop-inn skiskole koster 50 kr per barn per gang. For Skiforeningens medlemmer, A-kort innehavere og Budstikkakortet kan man ha med to barn for prisen av en. Ta med egne ski eller lån gratis.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.