RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kultur i natten


Cardão de Ouro imponerte de fremmøtte.
Cardão de Ouro imponerte de fremmøtte. Foto: FOTO: EIRIK HEITMANN RASCH
Vi tok med oss kameraet rundt på Oslo Kulturnatt fredag. Aller siste stopp var Fotballmuseet på Ullevål Stadion.

OSLO: - Det er mange som kjøper dragedrakten ennå. Folk ser ut til å tro at det blir et samleobjekt med årene. Men det blir det dessverre ikke. Skuffende, men sant, ler Lars Olav Karlsen, og viser til den upopulære landslagsdrakten Norge nesten spilte med for noen år tilbake.

Takknemlige folk

Karlsen er i dag guide på Ullevål Stadion. Den tidligere Tufte IL-spilleren gir dittOslo.no en privat omvisning rett før stengetid. Og han er fornøyd med dagen.

- Jeg har nesten bare pratet engelsk, også har det vært så mange takknemlige folk her. Det har vært sykt gøy i dag, selv om jeg ikke får overtidsbetaling, sier Karlsen med glimt i øyet.

SE BILDER: OSLO KULTURNATT

- Dans er artig

På Malecón Dans har det vært salsa hele kvelden. Innehaver José Arturo Leguén Lores er svett. Nå vil han lære flere stive nordmenn å røre på seg.

- Vi ble inspirert til å bli en del av Oslo Kulturnatt, og har holdt fest for alle som vil danse. Vi føler et samfunnsansvar for blant annet kultur og dans. Norge trenger cubansk kultur, akkurat som Cuba kan lære noe av Norge. Dans er en livsstil. Uten den er det vanskelig å smile, smiler Lores.

Han har også latt seg imponere over de besøkende.

- Det er artig. Det har kommet en del folk i kveld som ikke går på kurs her til vanlig, og de lærer fort, avslutter cubaneren.

 

VAR DU PÅ KULTURNATT? SEND OSS DINE BILDER PÅ NETT@DITTOSLO.NO ELLER MMS OSLOTIPS TIL 1932

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere