Kulturdager på Amaldhus

Amatørmaler Monika Tennø (tv), og daglig leder Eva Preus er svært spente før kulturdagene setter i gang. FOTO: Anita Bakk Henriksen

Amatørmaler Monika Tennø (tv), og daglig leder Eva Preus er svært spente før kulturdagene setter i gang. FOTO: Anita Bakk Henriksen

Amatørmaler Monika Tennøe gleder seg til å vise verkene sine under kulturdagene på Amaldhus.

Majorstuveien: – Å male bringer glede, tilfredshet og ro, det er veldig fint ,sier Monika Tennøe.

Hun har malt i en årekke, men kun på hobbybasis. Det er forskjell på hvor lang tid hun bruke på bildene sine, men det er uansett ikke tiden som er en faktor for Monika, hun maler fordi hun trives med det.

– Jeg har blitt dristigere i det siste med fargene, og jeg har brukt mye sterke jordfarger. Alle bildene mine er figurative, og jeg gleder meg til å få vist de frem til publikum , sier amatørmaler Monika Tennøe.

Latinske rytmer

– Dette er tredje året på rad vi arrangerer kulturdagene, og som de andre årene går det over en tredagers periode, sier daglig leder på Amaldhus Eva Preus.

Det er en fin blanding av både kunst og underholdning over de tre dagene. Blant annet jazzcafe, sambarytmer og sang fra Uruguay.

En de som fronter det latinske innslag er musiker Laura Machin Alvarez. Hun er fra Uruguay, og sammen med Martìn Alfonso på gitar er de en fin duo.

– Jeg har spilt på Amaldhus tidligere og trives veldig godt der. Det er en veldig fin atmosære Jeg hendvendte meg selv til Eva for å høre om jeg kunne spille hos dem, sier hun.

Aktiviteter for barn

Nå håper Eva at så mange som mulig kommer.

– Det hadde vært flott med stort oppmøte.Vi skal for første gang ha omvisning av det to hundre år gamle huset. Vi skal også ha aktiviteter for barn, blant annet at de kan tegne og amel i atelieret til Amaldus Nielsen. Jazzcafeen vi holder hver måned er veldig populær, så jeg håper at dette også trekker folk hit, sier en håpefull Eva Preus.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: kultur,

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag