RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Breaknecks er en av flere artister du kan oppleve på arrangementet Bjerke on the rocks kommende lørdag.Arkivfoto
Breaknecks er en av flere artister du kan oppleve på arrangementet Bjerke on the rocks kommende lørdag.Arkivfoto

Kulturell langhelg

Bydel Bjerke har et forrykende kulturprogram de nærmeste dagene.

BJERKE: De kulturinteresserte har mye å glede seg til denne langhelgen. Fra og med i dag (torsdag) og frem til søndag kan Bydel Bjerke by på et omfattende program i samarbeid med kommunen, Økern parkteater og Den Norske Opera.

Det hele starter på Årvoll gård i kveld klokken 19.00, hvor det blir tunkveld.

Her blir det musikk, sang, dans og kunstutstilling, foruten salg av brukskunst og aktiviterer for barn. Gjestene kan nyte kaféliv med indisk, tyrkisk og thaikalandsk mat. Arrangøren er Årvoll gård brukerforum.

Utekonsert og mela

På lørdag blir det Bjerke on the rocks, en utekonsert på Kulturhuset Påbanen.

Her undreholder Vidar Busk, Haji (som du kan lese mer om på kultursidene i dagens avis), Breakneks og flere andre artister.

Arrangøren bak er Bjerke ungdomsråd, Natteravnene og Kulturhuset Påbanen.

Søndag fortsetter moroa på Årvoll gård, med Bjerke Mela. Som Lokalavisen Groruddalen skrev i forrige uke, er dette et stort, flerkulturelt arrangement, med sang, dans, musikk og mat fra alle verdenshjørner.

Arrangementet var en stor suksess i fjor, og i år kan det bli enda bedre.

Nordiske øyeblikk

Samme dag klokken 15.00 blir det nordiske øyeblikk på Linderud gård. Forestillingen er et møte med kunstnere fra hele Norden, som gjennom teaterscener, sang, musikk, historikk og humor belyser nordiske nyanser, gammelt og nytt, samt klassisk og moderne.

Medvirkende i forestillingen er Cecilia Zwick Nash, Eivind Bøksle, Ingerid Louise Birkeland, Marina Galiakhmetova og prosjektleder Frode Birkeland. Han har bakgrunn som sanger og skuespiller, og er tidligere riksoperaleder i Den Norske Opera.

Det er fri adgang til alle arrangementenene, opplyser arrangøren.

Foretrekker du å tilbringe tiden i friluft, kan du benytte søndagen til å bli med på friluftslivsdagen på Trollvann. Fra klokken 11-15 blir det kanopadling, fisking med instruksjon, samt natursti og bålkos.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere