RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kulturelt mangfold


Kim Murud Andersen, Carl-Henrik Bjørnebo og David Da Silva Fortes fremførte rapp av og om de SFO-ansatte. Alle foto:privat
Kim Murud Andersen, Carl-Henrik Bjørnebo og David Da Silva Fortes fremførte rapp av og om de SFO-ansatte. Alle foto:privat
Hver høst arrangeres en internasjonal måned med stor fest på Munkerud SFO. I år var 310 elever med på feiringen.

MUNKERUD: Vi legger vekt på at barna i løpet av denne måneden skal bli kjent med andre kulturer gjennom kunst og håndverk, sang, dans og mat fra mange land. Til den to timer lange festen er også de foresatte invitert, forteller SFO-leder Gro Svendby.

Inkluderende

Målet er å skape engasjement og øke elevenes kunnskap om verden rundt oss. De skal utvikle en positiv holdning til barn fra andre land.

Vi ønsker å vise frem det kulturelle mangfoldet på Munkerud SFO. Her skal det være godt og inkluderende for alle å være, sier Svendby.

Sang og mat

Årets fest ble en suksess. Programmet startet med en folkedraktparade, og tilskuerne fikk deretter oppleve barnas dans, SFO-bandet Gutta krutt, et Aida Spesialshow, teater, musikk fra gitar- og pianogruppen, litt discojazz, en spansk sang, mini mini mai og en herlig ketchup-dans.

SFO-assisten Hassan Aalili leste dessuten eventyr fra Marokko.

Etter forestillingen var det anledning til å lukte, smake og kjøpe mat og produkter fra mange forskjellige land.

Som alltid var det kø og stor interesse for alle de spennende matrettene, forteller SFO-lederen.
Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere