RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søndag inviterer Tåsen Skolekorps til musikalsk filmkavalkade i Tåsenhallen - her deler av korpset.
Søndag inviterer Tåsen Skolekorps til musikalsk filmkavalkade i Tåsenhallen - her deler av korpset. Foto: FOTO: Hanne Korsnes

Kulturen inn i Tåsenhallen

På søndag inviterer Tåsen skolekorps til musikalsk filmkavalkade. – Vi skal sette fokus på kulturlivet som lever og blomstrer på Tåsen, ifølge leder Tharan Fergus.

TÅSEN: NAB har skrevet mye om Tåsenhallen i det siste, og om kampen om hvem som skal få bruke hallen. Nå er ihvertfall skolekorpset veldig glade for å få bruke hallen til helgen.

Feirer

– Vi inviterer til storslått konsert i det vi vil også skal være Tåsen skoles nye «kulturhall» - og vi skal feire at skolen endelig er ferdig ombygget, sier leder av Tåsen skolekorps, Tharan Fergus, og legger til at konserten også er økonomisk støttet av Oslo kommune/ bydelen

Hallkampen fortsetter

– Kampen om hallen er ennå ikke avgjort, men heldigvis får vi bruke hallen denne søndagen – 14. november. Korpset spiller sammen med bandet «Made in Corea», med sang, dans og swingende rytmer. Konsertens andre del holdes av et av byens ifølge Fergus beste elitebrassband; Oslofjord Brass.

Mer info: http://tasenskolekorps.blogspot.com/

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere