RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kulturfestival på Månefisken


Finn fram tamburinen og kom deg til Månefisken! FOTO: SVEIN GUNNAR KJØDE
Finn fram tamburinen og kom deg til Månefisken! FOTO: SVEIN GUNNAR KJØDE
Søndag er det duket for konserter, utstilinger, teater, dans og film når Sarai inviterer til mikrofestival ved Akerselva.

GRÜNERØKKA: – Vi ønsker å skape en litt annerledes festivalopplevelse ved å la publikum være med på å skape festivalen. På den måten tar vi selve kulturopplevelsen ned på gulvet, sier Annikken Rustad Jøssund i Sarai.

Fra klokka 14 på søndag blir det dukketeater, workshop der du kan designe ditt eget bærenett, kunstutstilling, poesiopplesing, konserter, dans og film.

Selve åpningen markeres med en stor konsert og for den yngre garde er såpeboblemaskinen en sikker vinner, spår Rustad Jøssund.

– Dette er et arrangement for hele familen. Mange av kunstnerne påfestivalen er uetablerte debutanter, eller i startgropa av sin kunstkarriere. Vi er veldig stolte av å kunen vise fram dem som representerer den nye kulturscenen i Norge.

Også utenlandske kunstnere og artister har tatt turen til Oslo for å være med på mikrofestivalen.

– Vi ønsker også at backpackere og andre tilreisende kan føle seg hjemme på festivalen.Tidligere har vi savnet nettopp dette, forklarer Rustad Jøssund.

Arrangementet er gratis mellom klokken 14 og 18. Utover kvelden må man ut med en femtilapp i døra.

– Det blir fortløpende konserter ut over kvelden og en hyggelig fest på kvelden. Vi håper på dans og livlig stemning når vi skal feire sommeren!


 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere