RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kulturministeren imponert av Rampelys


Capoeira-gruppa Cardão de Ouro var blant dem som imponerte kulturminister Anniken Huitfeldt, da hun åpnet Rampelysfestivalen torsdag kveld.
Capoeira-gruppa Cardão de Ouro var blant dem som imponerte kulturminister Anniken Huitfeldt, da hun åpnet Rampelysfestivalen torsdag kveld. Foto: FOTO: EIRIK HEITMANN RASCH
Torsdag kveld erklærte kulturminister Anniken Huitfeldt Rampelysfestivalen 2011 for åpnet.

GRÜNERLØKKA: Black Box Teater huser som vanlig den elleve dager lange barnefestivalen. 19 barne- og ungdomsgrupper skal delta. Det er fire flere enn i fjor.

– Jeg er imponert

Etter å ha forklart de frammøtte barna hva en kulturminister egentlig er, benyttet Anniken Huitfeldt anledningen til å rose Oslo Teatersenter, som står bak festivalen.

– Jeg er veldig imponert over det enorme arbeidet som er gjort av Oslo Teatersenter gjennom mange år. De har bygd opp mye kunnskap om det å jobbe med unger, og de brenner for barn og scenekunst. De har lagt ned enorm innsats som har gitt gode resultater, og gitt barna noe som er viktig senere i livet, konstaterte hun.

LES OGSÅ: Klar for rampelyset

Høytidelig åpning

– Noen av barna på teatersenteret har kanskje blitt kunstnere, men de aller fleste har ikke blitt det. De har likevel lært noe helt spesielt gjennom Oslo Teatersenter. Jeg gleder meg veldig over å få være her i dag. Med dette erklærer jeg Rampelysfestivalen 2011 for åpnet, avsluttet Huitfeldt.

Åpningsseremonien ble åpnet av capoeira-gruppa Cardão de Ouro.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere