*Nettavisen* Nyheter.

Kulturpris til Bo Callander og Røa IL avd. bandy

Vi må verdsette ildsjelene i samfunnet vårt. Vi må oppfordre til forebyggende arbeid for barn og unge. Vi må gjøre alt som står i vår makt for å få et bedre samfunn med økt trivsel, bedre helse og mer glede. Vi må verdsette initiativtagere. Venstre har derfor foreslått Bo Callander og RØA IL avd bandy til årets kulturpris i Vestre Aker.
Alle vi som har fulgt deres arbeid, er mektig imponert over hvordan de har stått på. Vi som var til stede og holdt appell på Røa Torv 6. mars sammen med tidligere verdensmester på skøyter Per Ivar Moe, kunne bare glede oss over den enorme innsats som har vært lagt ned og vil ydes fremover, og hvordan ungdom og foreldre har stått på. Derfor støtter vi med alt vi har av politisk innflytelse lokalt og sentralt NY KUNSTISBANE PÅ BOGSTAD. Og dette må bli til nå sammen med rehabiliteringen av golfbanen. Det kan ikke utsettes.
Det er trist å registere at enkelte er motvillige, som Pål E. Torkildsen i denne avis 27. mars. Mitt råd til Torkildsen: Ta et møte med Callander, sett deg inn i planene, lytt til hans vurderinger og se på prosjektet. Da vil det forhåpentlig bli klart for ham at natur og kultur kan forenes, og at grøntarealene og kulturanlegget på Bogstad ikke ødelegges, men tvertimot innbyr skøyteanlegget.

Terje Bjøro
Venstres gruppeleder i Vestre Aker bydelsutvalg

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.