Gå til sidens hovedinnhold

Kulturprisen til Røa og Callander!

Akerspostens lesere har talt.

RØA: På akersposten.no har 40 lesere ytret sine meninger angående hvem som bør få årets kulturpris i Vestre Aker.

Kulturprisen skal gå til en person, forening eller organisasjon som har gjort en innsats utover det vanlige.

Og Akerspostens lesere er ikke i tvil: Bo Callander og Røa IL bør få en utmerkelse for kampen om "Bogstad Vinterparadis".

Må verdsette ildsjelene

Terje Bjøro fra Venstres gruppe i Vestre Aker bydelsutvalg fremmet først forslaget om kulturprisen til Røa IL og Bo Callander i et leserinnlegg i Ullern Avis Akersposten og på Akerspostens nettsider.

Vi må verdsette ildsjelene i samfunnet vårt. Vi må oppfordre til forebyggende arbeid for barn og unge. Vi må gjøre alt som står i vår makt for å få et bedre samfunn med økt trivsel, bedre helse og mer glede. Vi må verdsette initiativtagere. Venstre har derfor foreslått Bo Callander og RØA IL avd bandy til årets kulturpris i Vestre Aker, skriver Bjøro i innlegget.

Genial idé

Og Akerspostens lesere har sagt seg enige.

Idéen til Bo er genial. Han har også vist et engasjement for å forsøke å gjennomføre forslaget som er veldig imponerende. Bogstad Vinterparadis kan med små midler glede mange barn og voksne. Gode uteaktiviteter om vinteren betyr mye, skriver Tore Sande.

Ingen tvil dette er et fantastisk prosjekt som barn og ungdom i Vestre Aker er 100% avhengig av for å kunne bedrive skøyteiderett i fremdtiden. Det er også et spørsmål om leve eller død for Bandy'n som idrett, skriver Thomas Langaard.

Vi har for lite av alt; fotballbaner, løpebaner, skøytebaner, Svømmehall!! Dette er en super begynnelse!, skriver Jan Fredrik Tveten.

Støtte fra mange hold

Bo Callander og Røa IL ønsker kunstisbane på driving range'n på Bogstad Golfbane, og har fått støtte fra mange hold, deriblant Bogstad skole og sentrale bydelspolitikere i Vestre Aker.

Torsdag 6. mars gikk det et fakkeltog fra Røa for å markere støtte til "Bogstad Vinterparadis", med appeller fra tidligere verdensmester på skøyter, Per Ivar Moe, leder av bydelsutvalget, Elin Horn Galtung (H) og Terje Bjøro (V).

Siste frist for å sende inn forslag til hvem som bør få årets kulturpris, er 15. april.

Se hva leserne mener her.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar