RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kulturpunkt med operapreg

Pianist og kåsør Marianne Oulie Wiik presenterer førstkommende søndag sin versjon av Svanesjøen og Den glade enke på Abildsø gård.

Abildsø: Akkurat som i Minna Wetlesens dager har Abildsø gård igjen blitt et attraktivt sted å tilbringe søndagskvelden. Siden oppstarten av Kulturpunkt høsten 2006 har Stiftelsen Abildsø gård gjennomført ni konserter, med hovedfokus på å skape gode kulturopplevelser for folk i nærmiljøet og samtidig presentere unge talenter.

Søndag 25. mars er det klart for Marianne Oulie Wiik, som har en omfattende karriere bak seg som pianist og kåsør.

Som pianist har hun studert i Oslo, Malmø, Roma og Moskva og turnert som solist og kammermusiker i hele Norden. Hun har vært solist med mange nordiske orkestre og turnert gjentatte ganger med Rikskonsertene. Siden 1988 har hun vært tilknyttet Den Norske Opera.

De siste årene har Marianne Oulie Wiik etablert seg som en ettertraktet kåsør, kursleder og seminarholder på Operaen og for næringslivet. Hun skal allerede være godt kjent for operaens trofaste publikum, med kåserier for så mange som 9000 publikummere per år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere