RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kulturutvalget skal stimulere kulturlivet

Nå er representantene i Kulturutvalget som skal stimulere kulturlivet i Bydel Østensjø utpekt og klare til å starte arbeidet.

Østensjø: Kulturutvalget er en del av prosjektet "Kulturbydel Østensjø". Utvalget er sammensatt av en representativ samling av bydelens frivillige organisasjoner og skal jobbe for å støtte oppunder den lokale kulturlivet og frivillige aktiviteter i bydelen. I budsjettet for 2007 er det avsatt 550 000 kroner som står til utvalgets disposisjon.

Bydelsutvalget har overlatt til representanter fra kulturorganisasjoner å stimulere det lokale kulturlivet. Vi tror dette er mer effektivt og tror at vi ved å delegere oppgaven til organisasjonene vil få et bredere folkelig engasjement i bydelen, sier Per Nygaard (SV), som er nestleder i bydelsutvalget.

Byutvikling, miljø- og kulturkomiteen har bedt sentrale kulturorganisasjoner oppnevne en representanter til kulturutvalg. Representantene som nå er klare for å ta fatt på arbeidet i kulturutvalget er: Bjørn Lilleengen fra Østensjø historielag, GunnarAndreas Bjørnbom fra Østensjø kunstforening, Mona Johansen fra Østensjø musikkråd, Inger Haagaas fra Lions Club, Fredrik Karlsen fra Idrettens samarbeidsutvalg og Abdi Basit Ali Mohamed fra Østensjø somaliske venner. I tillegg skal Østensjø friluftsråd oppnevne én representant, men denne var ennå ikke klar da Nordstrands Blad gikk i trykken.

Kulturutvalget skal i første omgang sitte til 1.januar 2008.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere