RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kun uavgjort for Vestli

Et allerede opprykksklart Vestli-lag måtte nøye seg med poengdeling i søndagens 1. divisjonskamp. Et godt Urædd-lag ledet store deler av kampen.

Stovner: Vestli spilte sin andre uavgjorte kamp på søndag. Men det kunne ha gått verre. Det var Vestli som hadde marginene på sin side i en meget underholdende og spennende kamp. Gjestene som kom best i gang og ledet i store deler av den første omgangen. Vestli kjempet seg tilbake i spillet og utlignet til 19-19 mot slutten av omgangen.
Vi mangler to viktige spillere, og det kunne merkes på spillet. I tillegg til det var vi litt uheldige med en tidlig utvisning, sier Vestli-trener Marijan Sedjak.
Bra resultat
I andre omgang fortsatte gjestene å dominere spillet mens Vestli kjempet seg tilbake gang på gang. Kampen hadde en meget dramatisk avslutning. På stillingen 31- 33 til gjestene fikk Urædd to utvisninger, og det ble dømt to straffer på rad for Vestli. Dermed ble det 33-33. Urædd bommet i sitt siste angrep i kampen og Vestli kontret. I det siste sekundet av kampen dømte dommerparet den tredje straffen for hjemmelaget. Det kunne ha vært den 19. seieren for Vestli, men kampens store profil og timålsskårer Michael Rehnquist bommet fra sjumeters merke. Kampen endte dermed uavgjort 33-33.
Dette er et bra resultat for oss. Vi lå under store deler av kampen, og vi kunne ha tapt begge poengene. Urædd er et godt lag og i kveld spilte de en meget god kamp, sier Sedjak.
Han er derfor ikke misfornøyd med spillet laget hans viste i seriens nestsiste kamp foran hjemmepublikumet.
Eliteserie
Vestli hadde allerede kvalifisert seg til spill i Gilde-serien neste år. Denne sesongen har de dominert første divisjon og ligger på topp med hele 18 seire etter 20 spilte kamper. Sedjak mener at noe av grunnen til kveldens uavgjort resultat er at spillerne allerede er klare for den øverste divisjonen.
Foran hver kamp lover spillerne at de skal satse hundre prosent, men jeg ser at i kveld var ikke alle hundre prosent motiverte. Spillerne var mer avslappet, og det er helt naturlig.
Sedjak vil ikke tenke så mye på neste år før denne sesongen er over.
- Vi tar en kamp av gangen. Jeg har ikke tenkt så mye på neste år men jeg mener at vi bør øke spillerstallen med noen flere spillere. Dette er et godt lag og vi trenger kun noen forsterkninger for å klare oss bra i eliteserien, sier Sedjak.
Vestlis neste kamp er hjemme mot Kjelsås den 4. april, før de avslutter seriespillet mot Fjellhammar borte.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere