RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kunst er ikke luksus


Little Steven fikk ikke fullrost Øvingshotellet nok, da han gjestet Schous mandag ettermiddag. Det er litt uvant at myndighetene gjør noe sånt som dette. Men vi liker det, sa han.
Little Steven fikk ikke fullrost Øvingshotellet nok, da han gjestet Schous mandag ettermiddag. Det er litt uvant at myndighetene gjør noe sånt som dette. Men vi liker det, sa han.
Selveste Little Steven hyllet Øvingshotellet på Schous, da han gjestet Schous:larm mandag.

LØKKA: Det er litt uvant for oss at myndighetene gjør noe sånt som dette. Men vi liker det, sa Little Steven, da han var med på åpninga av Schous:larm mandag ettermiddag.

Amerikanske Little Steven, som for de fleste er aller best kjent som gitarist i Bruce Springsteens ikke ukjente E Street Band, roste Øvingshotellet opp i skyene.

Det er ingen som blir gode musikere uten å øve. Storheter skapes ikke over natta. Og dette er et fantastisk sted, sa han, og fulgte opp med å fullrose Oslo kommunes satsing på kultur.

De har skjønt at kunst ikke skal være luksus. Kunst er ikke luksus, sa han til det han selv kalte «sjefen over alle sjefer», byrådsleder, Erling Lae, som parerte med å takke Little Steven.

Tusen takk, for interessen du viser norsk musikkog for å være med på å sette Oslo på det musikalske kartet, sa Lae.

12 heldige band var plukka ut til å teste Øvingshotellet denne uka, og Little Steven var en av dem som satt i et ekspertpanel, som skulle gi en ærlig og grundig tilbakemelding til artistene.

Øvingshotellet åpner i løpet av våren, med hele femti ulike øvingsrom. Planen er at det skal være åpent døgnet rundt.

Så får vi mest valuta for pengene, forklarte Erling Lae.

Nærmest stum av beundring, og kanskje en anelse misunnelig kunne Little Steven ikke gjøre annet enn å si:

Dette kunne ikke skjedd i Amerika. Det er en fantastisk dag.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere