RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kunst fra Østensjø

I mars og april inntar medlemmer av Østensjø Maleklubb de populære bibliotek-lokalene på Oppsal med sine fargerike bilder.

Oppsal: Det er en variert utstilling som åpner på Deichmanske bibliotek i mars, og som varer ut april måned.

Først ut i mars er syv av medlemmene til Østensjø maleklubb, og i april byttes de ut med syv nye utstillere fra samme fellesskap. De fleste er fra Østensjø bydel og alle er medlemmer i Østensjø Kunstforening.

Østensjø Maleklubb ble startet i 2002 med Aleksandar Rasulic som instruktør. Han har sin kunstutdannelse fra Beograd og har bodd i Norge i 15-16 år.

Mennesker og blomster

Maleklubben har cirka 20 medlemmer. Alle er ulike i måten å male på og i hva de maler. På utstillingen varierer det i tegning, akvarell, olje og akryl i motiver fra landskap, mennesker og blomster.

De fleste utstillerne har malt i mange år, har kunstutdanning eller er selvlærte med en lang rekke med kurs i inn- og utland bak seg. De fleste har hatt utstillinger før, både separate og kollektive. Hvert år er mange med på Lions Clubs høstutstillinger, og de er ofte innom Deichmanske på Oppsal eller Lambertseter.

Lang erfraing

Mange av utstillerne har dessuten tidligere drevet Galleriet Bakkehavn Gård på Abildsø, hvor de hadde sine egne utstillinger gjennom flere år. Flere av utstillerne er også medlemmer i Oslo Maleklubb med utstillinger i Oslo rådhus og i Galleri OMK.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere