RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kunst på Holmlia

Hei, dette er en kommentar til artikkelen i Nordstrands Blad om nedgrodd utsmykning på Holmlia. Her på området er det 4 slike skupturer som jeg har sett,

og kunstneren er visstnok den Norges og verdensberømte Bård Breivik.

De 4 står i diagonal fra Holmlia senter, så den som er avbildet i avisa, det står en til på friområdet nedenfor rekkehusene i Hallagerbakken, og så en nedenfor gangveien, også nedenfor Hallagerbakken.

Jeg tok forfallet, det at disse flotte skulpturene gror ned i kratt - opp med div. instanser i kommunen tidligere, men det var - som dere sier - ingen som tok på seg ansvaret for vedlikeholdet. Jeg har selv fjernet ugress og kratt rundt noen av de, men har ikke kapasitet til å gjøre dette til stadighet. Dessuten mener jeg det ikke er riktig at privatpersoner - på eget iniativ skal gjøre dette. Uansett synes jeg det er et hån mot kunstneren, og det er trist at vi som bor her ikke får nyte disse flotte skulpturene fullt ut, slik de er tenkt. De har sikkert også kostet en del, og det er meningsløst at det får forfalle.

Takk for at dere også har tatt saken opp, kanskje det kan bli en reaksjon fra noen som føler seg kallet og ansvarlig....?Inger Kjelsrud

Holmlia

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere