*Nettavisen* Nyheter.

Kunst til topps

IMPONERTE: Timeless Timemachine fra Vestre Aker skuffet ikke. Foto: Kjersti Lerkerød

Lokale kunstnere gjorde det skarpt under Ungdommens kulturmønstring på Sentrum Scene søndag.

Klikk på bildet for å forstørre.

Just Girls fra Ullern var kveldens første jenteband, og la listen høyt med sangen "Soulmate.

Klikk på bildet for å forstørre.

test

VESTRE AKER: Spente deltakere fra hele Oslo var med under fylkesfinalen av Ungdommens kulturmønstring søndag. Alle hadde allerede kommet gjennom silingen fra bydelsfinalene, og mot slutten ble det klart hvilke deltakere som gikk videre til landsfinalen i Trondheim i juni. Før den tid, var det mye spennende som foregikk på scenen, og vårt lokalområde var godt representert.

Største fanklubb

Et av kveldens største navn viste seg nemlig å være bandet Timeless Time Machine fra Vestre Aker. Guttene hadde fans likt antall bokstaver i bandnavnet, og skuffet ingen med rosa slimpants, 80-tallssynth og sjelden tilstedeværelse på scenen.
Just Girls fra Ullern var kveldens første jenteband, og la listen høyt med sangen "Soulmate." Bandet må også ha vært et av kveldens yngste, så det blir spennende å høre mer fra dem i fremtiden.

Kunst til finalen

Det var også plass til mørkere innslag. Kratic fra Vestre Aker plasseres trygt innenfor metallsjangeren og sto for et av få innslag innen det segmentet. I den grad noe under UKM var mer mainstream en annet, kan Los Amigos sies å befinne seg i andre halvdel. Publikum tok av til "Kjelsåssangen", og det kan ikke utelukkes at noen la lokalfølelsen til side for å være med på refrenget.
Det skulle imidlertid vise seg å være på kunstfronten våre bydeler briljerte mest. Ailin Tachi Lindgren fra Ullern gikk videre med "en engel vs. Demon".

Viktig tilbud

Det var også god stemning under arrangementet.
Det er veldig mye bra her. Fette beute er helt klart favoritten, forteller venninne Monca Marthinussen, Catrine Larsen og Daniella Polk. De har også konstatert at underholdningen byr på gode dansemuligheter.
Det eneste som er dumt, er at kulturmønstringen får så lite pressedekning. Det er viktig at ungdom har et tilbud som dette, sier Polk.
Også Håkon Nordheim har Fette Beute som favoritten. Han sto selv på scenen med bandet Harry Hood and his Magic Fungus og er stort sett fornøyd med arrangementet.
Det har vært litt slarvete i kantene, men det var veldig gøy å stå på scenen, forteller artisten, hvis band blant annet bød på musikk laget av sveisemaskin og handlevogn.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.