*Nettavisen* Nyheter.

Kunstnere inntok CC Vest

15 kunstnere fikk forrige uke prøvd seg blant butikkene på CC Vest. Erik Walther Svendsen var en av dem.

Lilleaker: - Det har vært noen tilbakemeldinger, ja. Og det meste har vært positivt. Det er jo ikke bare-bare å skulle slåss om oppmerksomheten her ute midt mellom Mc Donalds og Vinmonopolet, smiler Svendsen.
Men folk er tydelig nysgjerrige på veggene med kunst øverst ved rulletrappen. Et ektepar har stått en lengre stund før de endelig overlater plassen til noen nysgjerrige ungdommer.
- Ja, dette var morsomt synes jeg. Litt annerledes enn hva man kunne forvente. Dette likte vi veldig godt da, smiler en eldre dame mens mannen nikker samtykkende.
Erik Walther Svendsen understreker på en liten plakat at han vil lyse opp i høstmørket. Det gjør han også i form av både humor og spennende vinklinger.
- Dette er det velkjente bildet "Piken med perleøredobb" i litt ny innpakning. Her har hun fått på seg en mer moderne genser og settingen er lagt til en pub, forteller Svendsen.
Han har malt seriøst i fem år og mener utstillingen er både annerledes og interessant.
- Jeg tror og håper folk setter pris på det. Det er ikke hver dag man går rett på kunst i et så travelt miljø, sier Svendsen.
To unge jenter har stilt seg foran bildene og har tydelig sans for budskapet.
- Disse var kule synes jeg. Kunne tenkt meg å ha dette på veggen. Det ville vært perfekt i stuen, smiler Karianne (17), mens venninnen Cecilie (17) nikker.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.