RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Aud Meling Dietrichs og Ellen Barfoed Hellem ser frem til helgens utstilling. FOTO: ELISABETH C. WANG
Aud Meling Dietrichs og Ellen Barfoed Hellem ser frem til helgens utstilling. FOTO: ELISABETH C. WANG

Kunstnerisk solfaktor

Ni kunstnere samles i helgen på Frysja 33. Det er duket for «Vinterlys 2009».

KJELSÅS: Vi har delt ut lapper i 9000 postkasser, så nå håper vi virkelig på godt oppmøte, sier kunstner og primus motor for prosjektet «Vinterlys», Aud Meling Dietrichs.

Mye forskjellig

Hun har sammen med Ellen Barfoed Hellem, som er medlem av Røa Kunstforening, tatt seg fri fra forberedelsene, men kun for en liten stund.

På utstillingen blir det alt fra maleri og porselen til glass og glassmykker, «Living stones»-maleri og silkemaling. Det blir med andre ord ordentlig kunstnerisk påfyll for alle som tar turen innom, sier Hellem.

Venter på innbydelsen

Det er 14. året Dietrichs tar asvaret for å samle et knippe spennende kunstnere fra nærmiljøet under ett tak. Og «Vinterlys» er noe hun tydelig brenner for.

Jeg vet at mange venter på å få innbydelsen i posten, og det synes jeg er hyggelig. I fjor kom det rundt 1500 besøkende på de to dagene utstillingen varte, og det var fantastisk. Vi får håpe at like mange møter opp i år, for jeg kan garantere at man vil finne noe man liker. Det er jo så mye forskjellig, sier Dietrichs.

Ellen Barfoed Hellem var med på kunstutstillingen for første gang i fjor. Hun gleder seg til helgen, og ikke minst til å få vist frem det hun driver med til daglig.

Det er så hyggelig med tilbakemeldinger og jeg føler det er veldig viktig. Vi kunstnerne er også flinke til å gi hverandre råd og vink, og vi er nok veldig nøye, smiler hun.«Vinterlys 2009» i Frysja 33, Kjelsåsveien 151. Lørdag og søndag fra klokken 12.00-17.00.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere