RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kuttet opp halsen med knust flaske

En person fikk kutt i halsen av en knust flaske under en fest i Skøyen Allé lørdag kveld. Bare flaks gjorde at halspulsåren ikke ble kuttet over.

Kranglingen startet da en uønsket person dukket opp på festen. Vi vet at tre personer braket sammen i slagsmål, men utover det er hendelsesforløpet litt uklart, sier leder av etterforskningsavsnittet på Manglerud Inge Sundeng.

Stukket eller falt?

Han forklarer at en person fikk en knust flaske i halsen, men det er usikkert om mannen ble stukket eller om han falt på flasken under slagsmålet.
Vedkommende har forklart at han ikke vil anmelde forholdet, da han mente han selv kunne ha like mye skyld i det som skjedde. Uansett hadde mannen kjempeflaks, for halspulsåra ble blottlagt, og halsen hans fikk store skader, sier Sundeng.
Den skadede manne ble kjørt til Ullevål Universitetssykehus.
Vi har pågrepet to personer i saken, og de ble avhørt søndag. Saken er fortsatt under etterforskning fra vår side, så vi vet ikke hvordan den ender ennå, men jeg kan melde om at mannen er skrevet ut fra sykehuset og har det bra.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere