RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kvalitet i alle ledd


Catharina Stoltenberg spiller brått seg selv litt, når hun stusser over Jens Stoltenberg sine oppdateringer på Facebook.
Catharina Stoltenberg spiller brått seg selv litt, når hun stusser over Jens Stoltenberg sine oppdateringer på Facebook.
Alt klaffet for Oslo Handelsgymnasium i revypremieren tirsdag. Til og med kaffen i kiosken var bedre enn konkurrentene.

VIKA: At Oslo Handelsgymnasium har ressurser er det ingen tvil om. Men de har også ressurser som ikke lar seg kjøpe for penger. Nemlig et ensemble på så høyt og jevnt kunstnerisk nivå at de representerer det nærmeste vi har kommet profesjonelle utøvere hittil blant skolerevyene. Når også rammen rundt med lys, lyd, band og manus har et himmelshøyt nivå, blir det lett full pott.

Les også: OHG-revyen tar deg inn i Oslos eventyrverden

 

≈ Oslo

I årets OHG-revy er vår egen hovedstad den røde tråden. Gjennom gjennomgangsfigurene til Julie Tønsberg Andresen og Jonas N. Benyoub blir vi tatt gjennom byen til forskjellige stoppesteder. Alle steder der sketsjene henter noe av sitt uttrykk fra.

På «Løvebakken» fikk vi en herlig Facebook-sketsj der Julian Jansson Lindseth leste statusoppdateringer fra de fleste av våre profilerte politikere, inkludert revysalens tilstedeværende gjest Jens Stoltenberg. På Marienlyst var «Beat For Beat» blitt «Dikt for Dikt» med to lag, det ene Ibsen og det andre Ari Behn, i en kostelig batalje.

Velspilt

De aller fleste innslagene hadde mange involverte, noe som gjør det utfordrende å trekke frem enkeltprofiler på et såpass toppet lag. De spilte sammen med millimeterkoreografi og hundredelstiming, og gjorde hverandre gode. Akkurat som en laginnsats skal være.

«Vil Dere Leke Litt Med Puter?» satte konflikten mellom Sør- og Nord-Korea i et annet lys, mens Marcus Resch og Gard Østby Fornes’ «Kvarmes 10 Bud» var dristig, men akkurat innenfor.

Poengene var høyaktuelle, og omhandlet kirkekonflikten mellom Kvarme og Gelius, helt frem tilforrige ukes ran mot Fagerborg-revyen. Alt gjort i en meget smart kontekst med humor av høy intellektuel klasse.

Se bildeserie fra revyen her!

 

Totalpakke

Oslo Handelsgymnasiums «Tilnærmet = Oslo» hadde altså alt, med topp kvalitet i alle ledd. All ære til de som gjør revyer med forsiktige budsjetter, men med denne revyen var det lett å se verdien i å spandere det lille ekstra. Det lille ekstra som tok et stort steg i mot det helprofesjonelle.

Vi følger skolerevy i Oslo. Les anmeldelser og omtaler av alle revyene her!

 

Se Aktiv i Oslo sin guide til skolerevyene her

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere