Gå til sidens hovedinnhold

Kverneland tok første stikk

Den første kvartfinalen mellom Sveiva og Kverneland ble ulidelig spennende. Men jæringene tok første stikk etter scoring ni sekunder før slutt.

Stovner: Sveiva hadde en knallåpning i Stovnerhallen og ledet 2-0 etter kun 27 sekunder. Petter Bilstad og kaptein Lars Harald Eide satt hver sin. I slutten av tredje periode kunne det se ut som kapteinen sikret Sveiva ekstraomganger da han, 1 1\2 minutt før slutt ,ulignet til 8-8 med et nydelig skudd rett i krysset.

Heldramatisk

Men det siste minuttet ble heldramatisk. Sveiva får en mann utvist for holding rett etter utligningen til Eide, og kjemper febrilsk for å holde Kverneland unna scroringsmuligheter. Andreas Sletten jobber som en helt og klarerer to ganger, samt får inn et skudd. Men pluselig smeller Kvernelands Jan Helge Johannesen til og det står 8-9 til bortelaget, med ni sekunder igjen av kampen.

En siste sjanse

Sveiva skulle få en sjanse til. Kvernelands Christer Hope tuller det til på droppen og dommeren tildeler Sveiva frislag i stedet for dropp. De har tatt ut keeperen og satser alt på utligning. Sveiva får inn et godt skudd, men det går like over. Kampen blåses av. Kverneland tok første stikk.

Slukøret Andresen

På benken sitter trener Fredrik Andresen slukøret igjen.
- Nei, dette var ikke bra. Vi slurver i forsvar og slipper dem for enkelt forbi. Når vi scorer åtte mål bør vi normalt vinne kampen, sier han med hengende hode. Men det er på ingen måte en slagen mann.
- Nå har vi to treninger før returoppgjøret der nede, og de skal vi utnytte maks. Vi skal jobbe med duellspillet og tenke positivt.

Seier onsdag=sluttspill

Dagens oppgjør ble en skikkelig knokkelkamp, og Andresen forventer intet mindre i returoppgjøret førskommende onsdag. Han lover et skjerpet Sveiva som skal gi alt i duellene og være hvassere i kontringspillet.
- Vinner vi på onsdag går vi til sluttspillet, for da må Kverneland opp hit igjen og da tar vi dem, fastslår Andresen.
Kvartfinalene i NM avgjøres på best av tre. Det betyr at Sveiva må vinne på onsdag, samt den siste kampen på hjemmebane for å sikre seg avansement i NM.

Reklame

Halv pris på bestselgere hos Oakley