Kvinne (31) får aldri mer kjøre bil

En 31 år gammel ruset kvinne ble stanset i Langbølgen. Nå får hun aldri kjøre bil igjen.

En 31 år gammel ruset kvinne ble stanset i Langbølgen. Nå får hun aldri kjøre bil igjen. Foto: ILLUSTRASJONSFOTO

En 31 år gammel kvinne ble tatt uten førerkort, i narkorus, med narkotika og en falsk kjøretillatelse. Når får hun ikke kjøre mer bil.

LAMBERTSETER/OSLO TINGRETT: Kvinnen bor på Rodeløkka, men ble den 25. desember 2009 klokken fire på natten stanset mens hun kjørte bil i Langbølgen på Lambertseter.

Kvinnen fremviste en falsk kjøretillatelse til politiet. Forfalskningen var utført av kvinnens tidligere samboer. Det ble også funnet en falsk kjøretillatelse i hans navn i bilen. Kvinnen hadde ikke førerkort, dette var beslaglagt av politiet et år før.

Kvinnen var også i besittelse av 3,68 gram amfetamin og var ruset. I tingretten benektet hun at hun var ruset, mens undersøkelser viste at hun hadde en promille tilsvarende 1,5.

Tingretten fant i sin konklusjon at den 31 år gamle kvinnen skal dømmes for kjøring i påvirket tilstand, kjøring uten gyldig førerkort, for å ha benyttet en falsk kjøretillatelse samt oppbevaring av narkotika.

Hun må for dette sone 45 dager i fengsel, betale en bot på 10.000 kroner og saksomkostninger på 3.000 kroner.

Tingretten mener at kvinne for alltid er uskikket til å kjøre bil og fradømte henne retten til dette. Kvinnen ble også i 2008 dømt for kjøring i ruspåvirket tilstand.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.