RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kvinne (39) knivstukket og banket opp


 
 
LØKKA: En 39 år gammel ble banket opp og knivstukket av en mann på Grunerløkka i dag formiddag. En forbipasserende fant den blodige kvinnen.

- Vi fikk melding om dette klokken 09.33. En tilfeldig forbipasserende hadde funnet en blodig, forslått kvinne, sier operasjonsleder Even Jørstad til Ostkantavisa.no.

Like før politiet ankom stedet hvor kvinnen ble funnet, kom også gjerningsmannen tilbake, gående mot kvinnen. Men da politiet kom, fikk de kontroll over gjerningsmannen.

- Hun fikk i hvertfall to slag i ansiktet. Det ble også sagt at hun skulle vært stukket med kniv, og vi har fått bekreftelser på at hun har stikkskader i det ene benet, sier Jørstad.

Kvinnen er nå kjørt til legevakten og gjerningsmannen er pågrepet etter den brutale episoden som skjedde i en leilighet i Stolmakergaten på Løkka.

Ifølge politiet skal det ha vært en tredje person i leiligheten hvor gjerningsmannen og offeret befant seg. Tredjepersonen våknet av at det var et voldsomt bråk mellom de to.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere