RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kvinne drept på Fredensborg


Etterforskningen av Fredensborg-drapet i april er en av sakene ved Voldsavsnittet hvor etterforsknignen går veldig sakte framover.
Etterforskningen av Fredensborg-drapet i april er en av sakene ved Voldsavsnittet hvor etterforsknignen går veldig sakte framover. Foto: Foto: Øystein Dahl Johansen
En kvinne er død og en mann alvorlig skadet etter knivstikking på Fredensborg natt til tirsdag.

FREDENSBORG: Politiet meldte om drapet på Twitter klokken 01.47 natt til tirsdag. Da gikk meldingen på at en person var død og en annen var kjørt til Ullevål sykehus med alvorlige skader.

– En kvinne er bekreftet omkommet og det er en mann som ligger på Ullevål sykehus. Tilstanden hans er nå stabil, men han er alvorlig skadet. Det er foreløpig usikkert hvilken relasjon de har, sier Ole-Petter Jacobsen, vaktleder på kriminalvakten ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Leter etter flere gjerningsmenn

Ifølge avisen er to personer pågrepet etter knivdrapet. Samtidig skal politiet fremdeles lete etter flere gjerningsmenn, bekrefter politiets innsatsleder Kristoffer Bang.

Tre menn ble sett flyktende til fots, sier Bang til Dagbladet.

Et vitne har også fortalt avisen at han så tre menn personer oppføre seg mistenkelig kort tid før politiet kom til stedet.

Til VG sier innsatsleder Finn Belle at det ikke er sikkert de to pågrepne personene har noe med drapet å gjøre. Han forteller også at de tre personene i hettegenser flyktet motsatt vei av de to som nå er pågrepet.

Kristoffer Bang opplyser at politiet har funnet flere interessante kriminaltekniske spor langs fluktruta og andre steder.

Les også: Truet med drap, tilbød beskyttelse etterpå

Omfattende etterforskning

Tirsdag morgen opplyser politiet i en pressemelding at de har iverksatt en omfattende etterforskning etter hendelsen i Fredensborgveien, og den påfølgende politiaksjonen i natt.

– Det gjennomføres nå saks- og koordineringsmøter. Politiet vil i løpet av formiddagen komme med et tidspunkt for en pressekonferanse som blir holdt senere i dag. Det vil ikke bli gitt ytterligere kommentarer til pressen før pressekonferansen, lyder pressemeldingen.

Politiet melder like etter klokken 12 i dag at det er en omfattende etterforskning på gang og at det ikke kan gis nye opplysninger før pressekonferansen klokken 17 i dag.

Les også: Johnny Brenna: – Det går tikkende bomber rundt i Oslos gater

Vi kommer tilbake med mer i denne saken!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere