*Nettavisen* Nyheter.

Kvinne funnet død i Gamlebyen

GAMLEBYEN: - Vi kan foreløpig ikke si så mye om kvinnen, men vi har opplysninger vi jobber videre med, Grete Metlid leder for voldsavsnittet ved Oslo politidistrikt på en pressekonferanse mandag kveld, i følge VG.

En kvinne ble mandag ettermiddag funnet død i en leilighet i Atlasgården i Gamlebyen. I følge politiet skal dødsfallet være mistenkelig.

- Oslo politidistrikt har funnet en død person i Konows gate 8 A i Gamlebyen. Politiet anser dødsfallet som mistenkelig og har iverksatt etterforskning, skriver politiet i en pressemelding mandag kveld.

Naboer dittOslo.no har snakket med sier de er sjokkert over at det igjen har skjedd et drap i nabolaget.

Det er bare fire måneder siden en mann ble funnet drept i Gamlebyen. Den gangen var det en ung gutt som ble knivstukket og drept i en leilighet i Schweigaardsgate.

Politiet vet foreløpig ikke hva som har skjedd med kvinnen som i dag ble funnet død, men sier de er i full gang med etterforskningen.

- Vi er svært varsomme med opplysninger. Vi er tidlig i etterforskningen, og det gjenstår mye arbeid. Vi har nå fokus på å sikre spor, og håper å få gjennomført avhør i løpet av kvelden, sier Metlid.

I følge politi på åstedet er det personen som meldte om drapet politiet har avhørt.

- Eksakt hva som har skjedd vet vi ikke foreløpig, men vi har fått beskjed om at det var en død kvinne her, og vi har snakket med melder, sier politiet på stedet, som ikke kan si noe om alder på kvinnen.

Etter det VG Nett erfarer er en mann pågrepet. Politiet mistenker at han har tatt livet av kvinnen han deler leilighet med.

- Vi kan bekrefte at det er funnet en død kvinne, og at vi undersøker stedet. Vi har tatt med mannen som meldte fra til politiet for å snakke mer med han. Han har foreløpig status som vitne, opplyser utrykningsleder Arne Kaspersen til VG Nett.

Kriminalteknikere er mandag kveld på stedet for å undersøke åstedet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag