RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kvinne gikk tur på E6


 
  Foto: Illustrasjonsfoto
Om det først er til uken den virkelig store ferietiden begynner, merker politiet at mange allerede er bortreist. Men det er likevel noen alvorlige forhold å berette om.

MANGLERUD POLITIDISTRIKT: – Ingen tvil om at ferietiden har begynt, sier overbetjent Dag Harald Drevsjø på Manglerud politistasjon.

– Denne uken må vi vel kunne si at det er trafikale forhold som har skapt de største problemene med veiararbeider, T-bane-stopp og problematiske togforhold.Men noe har skjedd de siste dagene. Følgende er å berette fra Manglerud-politiets logg:

Gikk på E6

Litt over klokken 21 torsdag kom det melding om at en dame gikk innover i veibanen på E6 ved Klemetsrud. Hun var til fare både for seg selv og biler.

Før hun ble plukket opp av politiet, hadde hun kastet fra seg en flaske.

Bortvist for bråk

Tirsdag formiddag fikk politiet flere meldinger om at en eldre dame var til sjenanse på Manglerud senter.

Da politiet kom til stedet, kunne de konstatere at damen som var 61 år drakk og bråkte og plaget folk i nærheten.

Hun ble bortvist fra stedet.

Uten førerkort

Politiet stoppet tirsdag kveld en bil i Nedre Prinsdals vei ved Trygve Strømbergs vei. Føreren, en 34 år gammel mann, hadde ikke sertifikat og ble anmeldt for dette.

Bil mot MC

En 39 år gammel mann fikk skader i skulderen da han på motorsykkel kolliderte med en bil i Ryenkrysset onsdag litt før klokken 19.00.

Etter det politiet har fått av opplysninger, skal den 49 år gamle bilisten ha vært den skyldige part i ulykken.

Kjørte uryddig på E6

Ved 20-tiden onsdag kveld fikk politiet meldinger om at en bil kjørt uryddig og farlig innover E6 fra Klemetsrud. Bilen ble stoppet mellom Manglerud og Bryn. Da hadde den nesten vært borti flere biler på sin ferd innover.

Det ble tatt alkoprøve av den 66 år gamle føreren som var fra Latvia, men den var negativ. Det ble tatt beslag i førerkortet.

Stoppet på Stensrud

Politiet stoppet natt til torsdag en bil på Enebakkveien ved Gjersrud/Stensrud. Bilen var begjært avregistrert på grunn av at det ikke var betalt årsavgift. Skiltene ble derfor klippet.

Den 28 år gamle føreren hadde heller ikke sertifikat og ble anmeldt for det.

Stjal pengeautomat

Litt over klokken 06 torsdag morgen kom et melding om innbrudd i solsenteret i Bogerud senter. En mann hadde brutt seg inn og fått med seg en pengeautomat. Han ble observert da han løp fra stedet. Før han forsvant i en rød Toyota HiAce, kastet han fra seg pengeautomaten. Registreringsnummeret på bilen skal ha begynt med DJ.

Politiet er interessert i å komme i kontakt med eventuelle andre vitner til innbrudd. Mannen skal visstnok også ha forsøkt seg på en forretning i senteret, men dette ble mislykket.

Melding om innbrudd

Torsdag morgen kom det melding fra Kantarellen Bo- og rehabiliteringssenter på Mortensrud om at det i løpet av natten hadde vært innbrudd der. Et vindu var knust og et pengeskrin skal ha blitt borte.

Tatt med tabletter

Torsdag formiddag stoppet politiet en mann på Munkerud. 45-åringen hadde en del tabletter på seg. Det ble funnet mere da politiet også undersøkte leiligheten hans. Vedkommende ble anmeldt for forholdet.

To i fylla på moped

Litt før klokken 02 natt til fredag fikk politiet melding om at to gutter kjørte uryddig på en moped i Enebakkveien på Abildsø. De veltet, men kom seg opp igjen. Da satte de kurs for Gamle Enebakkvei på Skullerud.

Etter hvert kom politiet over en 18 år gammel gutt som passet til beskrivelsen. Han ble anmeldt for kjøring i beruset tilstand.
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere