Kvinne kjørte i fjellveggen

 

  Foto: Illustrasjonsfoto

Glatt vei var trolig hovedårsaken til at en kvinne kjørte i fjellveggen på Ljan. Les om denne og andre hendelser som har involvert Manglerud-politiet de siste dagene.

LJAN: Torsdag ettermiddag mistet en 55 år gammel kvinne kontroll over bilen sin i Ljabruveien ved Kronveien.

Dermed endte det i fjellveggen. Ingen personskader, sier politiet.

De kunne også fortelle at det var meget glatt på stedet.

Flere saker fra Manglerud-politiets logg:

Tatt for nasking for 35 kroner

BJØRNDAL: Onsdag litt over klokken 9 meldte REMA 1000 på Bjørndal at de hadde tatt en mann i butikken som hadde nasket for 35 kroner.

36-åringen ble kjent igjen etter at han var tatt for tilsvarende forhold et par dager før. Han hadde også et bankkort som var både slitt og gått ut på dato. Vedkommende er fra tidligere ukjent for Manglerud-politiet.

Innbrudd

GODLIA: Onsdag morgen ble det meldt om at det i løpet av natten hadde vært innbrudd i Arne Garborgs vei på Godlia. Det var stjålet verktøy.

LES FLERE SAKER FRA ØSTENSJØ-OMRÅDET HER!

Fratatt førerkortet

NORDSTRAND: Onsdag formiddag kom det melding til politiet om at en bil kjørte svært vinglete i Smalvollveien. Det var mistanke om promillekjøring. Oppgitt registreringsnummer førte politiet til en adresse i Bakkerudveien hvor en 63 år gammel mann ble kontrollert.

Promillemistanken ble ikke bekreftet, men den tvilsomme kjøringen førte til at førerkortet ble beslaglagt.

Bortvist etter overnatting

BEKKELAGET: Tidlig torsdag morgen kom politiet over en tilgriset og forsøplet plass i Ormsundveien. Tre biler sto parkert der. Disse ble bortvist. En person ble innbragt for ID-kontroll.

Kjørte uten belte

LAMBERTSETER: Torsdag morgen stoppet politiet en bil i Gina Krogs vei på Lambertseter. De to slovenske mennene i kjøretøyet brukte ikke bilbelte, og ble ilagt gebyr for det forholdet.

LES FLERE NYHETER FRA NORDSTRAND-OMRÅDET HER!

Tatt for snus-nasking

MORTENSRUD: Politiet fikk torsdag formiddag melding fra Kiwi på Mortensrud Torg om at de hadde tatt to gutter for nasking. De hadde forsynt seg med snus uten å betale. De to var 15 år. Guttene ble sendt tilbake til skolen og foreldrene varslet. De ble anmeldt av butikken.

Sovnet i bilen

BEKKELAGET: Klokket 03 natt til fredag kom politiet over en bil som sto med motoren i gang på Shell-stasjonen på Mosseveien. I bilen var to sovende personer, en kvinne på 42 og en mann på 43. Det lå narkotika på dashbordet, og det ble funnet tabletter på den ene.

LES FLERE SAKER FRA SØNDRE NORDSTRAND-OMRÅDET HER!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.