RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kvinne klemt av truck


 
 
En 46 år gammel kvinne ble i natt klemt av en truck. Les hele pilitiloggen her.

SANDAKER: Fra en bedrift på Sandaker kom det kl. 00.57 melding om at en 46 år gammel kvinne hadde blitt klemt av en truck under utførelse av arbeid. Legevakten kom til stedet og kvinnen ble tatt med for en nærmer sjekk. Hun var ikke alvorlig skadet, men politiet skriver en rapport på forholdet.

Bedrev skadeverk på taxi

NYDALSVEIEN: Kl. 00.33 kom det melding om at en 22 år gammel man bedrev store skader på en taxi ved å sparke til denne slik at bilen fikk store skader. Mannen ble tatt hånd om av noen vakter, og da politiet kom valgte mannen å ordne det slik at han innen rimelig tid vil gjøre opp for seg. Saken ble ordnet på stedet.

Mann bortvist

OSLO SENTRUM: Kl. 01.10 ble en 26 år gammel mann tatt i det han forsøkte å bryte seg inn i en bedrift i Oslo sentrum. Mannen ble tatt hånd om av en vekter på stedet, og da politiet kom ble 26-åringen bortvist fra det aktuelle stedet 200 meter ut natten.

Mann med saks bortvist

OSLO SENTRUM: Kl. 02.47 kom det melding om at en 37 år gammel mann gikk nede ved Jernbanetorget og rispet i alt han så med en saks. Politiet kom og bortviste mannen 200 meter i alle retninger i 24 timer.

Slått i hodet med flaske

GRØLAND: Kl. 05.32 ble politiet kontaktet av en mann som hevdet å ha blitt slått i hodet med en flaske av to personer som forsvant i en taxi. Politiet kjørte den 23 år gamle mannen til Legevakten og han vil anmelde saken i løpet av dagen. Det finnes vitner til hendelsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere