*Nettavisen* Nyheter.

Kvinne ønsket forandring – tok klærne til hotellgjest

Her på Quality Hotell 33 på Økern tok en ruset kvinne seg i helgen inn på et hotellrom der noen allerede var sjekket inn. Foto: FOTO: Vemund Sveen Finstad.

Noen hotellgjester er verre enn andre. Ett eksempel er de gjestene som uten lov tar i bruk andre gjesters klær.

ØKERN: Betjenter fra Stovner politistasjon rykket i helgen ut og pågrep en ruset kvinne på Quality Hotel 33 på Økern, skyldig i en noe uvanlig forbrytelse.

Tok i bruk klær og mobil

Politiførstebetjent Line Kristin Henriksen ved Stovner politistasjon refererte mandag overfor Lokalavisen en antatt dobbeltbooking av et rom på hotellet, som gjorde at en dame fikk sjekket inn på et rom der det allerede var noen som bodde.

Kvinnen, som av hotelledelsen betegnes som rusavhengig, tok ifølge politiet i bruk klær fra en koffert som sto på rommet, samt en mobiltelefon.

Rusavhengig

Hotelldirektør Tina Olsen ønsker ikke å gå i detalj i saken, men sier at en misforståelse mellom to ankommende gjester gjorde at en rusavhengig tok seg inn på rommet til en gjest.

– Det var naturligvis ubehagelig for de det angikk, men ikke dramatisk. Hendelsen ble håndtert profesjonelt av de ansatte, sier hun.

Olsen sier det fra tid til annen hender at de sjekker inn gjester som har et annet ærend en helg enn å bo på hotellet.

– Ikke dobbeltbooking

Hotelldirektøren vil verken bekrefte eller avkrefte hvorvidt kvinnen tok i bruk klær og mobiltelefon på fornærmedes rom.

Hun benekter også at kvinnen kom seg inn på rommet som følge av en feil fra de ansatte.

– Det var ikke en dobbeltbooking, men jeg kan ikke gå i detalj om hvordan kvinnen kom seg inn på rommet. Dette er en politisak nå, sier Olsen.

Det hører til historien at politiet raskt fikk beskjed om hendelsen og pågrep kvinnen uten dramatikk. Politiet fant da også at kvinnen hadde på seg narkotika av et mindre kvantum.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag