RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kvinne overfalt og ranet ved Akerselva


 
 

MARIDALSVEIEN: En 23 år gammel kvinne meldte politiet like etter midnatt at hun var blitt overfalt og fraranet sin ipod, mobiltelefon og diverse bankkort.

Ranet skjedde mellom Akerselva og Vulkan treningssenter. Politiet kjørte til området å se etter mulige gjerningsmenn, men fant ingen.

Forenklet forelegg for å ha kjørt på rødt

HAUSMANNSGATE: Natt til torsdag ble en drosjesjåfør ilagt et forenklet forelegg for å ha kjørt på rødt lys. Den 31 år gamle sjåføren godtok ikke dette, og han blir derfor anmeldt på bakgrunn av sin kjøring.

Beruset dame ville ikke gå

BRUGATA: Fra et serveringssted i Brugata kom det klokken 03 melding om en beruset kvinne på et servertingssted som ikke ville gå.

Kvinnen var ufin og sparket en av de ansatte. Den 37 år gamle kvinnen blir ikke anmeldt, men ble bortvist fra stedet.

Bil stoppet på fortauet

CHR. MICHELSENSGATE: Klokken 04.23 i natt ble en bil stoppet mens den kjørte på fortauet. I bilen satt en 42 år gammel kvinne som ikke hadde førerkort. Bilen ble hentet og politiet oppretter sak på forholdet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere