RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

En Alna-mann må møte i retten tiltalt for tre tilfeller av knivstikking.
En Alna-mann må møte i retten tiltalt for tre tilfeller av knivstikking. Foto: ILLUSTRASJONSFOTO

Kvinne overlevde knivstikking

Etter å ha blitt knivhugget to ganger i ryggen, var det med nød og neppe at kvinnen overlevde. Og det er bare ett av tre tiltalepunkter i forbindelse med knivstikking en Alna-mann må svare for i Oslo tingrett.

ALNA: Det var på formiddagen 4. desember mannen skal ha knivstukket to en kvinne og en mann i en leilighet i Alna. Ifølge tiltalen skal den knivstukne mannen ha blitt truet til å skaffe én million kroner til den tiltalte. Hvis ikke skulle den tiltalte drepe ham. Mannen ble stukket flere steder på kroppen, blant annet i hodet.

Overlevde så vidt

Verst gikk det utover kvinnen. Hun ble stukket to ganger i ryggen. Hun fikk kuttet over en pulsåre og den ene lungen klappet sammen. Hadde hun ikke raskt fått førstehjelp, hadde hun neppe overlevd. Den tiltalte mannen, som for øvrig er under soning etter dom i en annen sak, ble pågrepet av politiet rett etter knivstikkingen.

Knivstikking i Thailand

Alna-mannen er også tiltalt for å stukket en mann med kniv i Thailand i september i fjor. På et leilighetskompleks i Pattaya skal han ifølge tiltalen forsøkt å drepe en mann. Mannen fikk skader på tykktarmen, men slapp unna livstruende skader. Saken kommer opp i Oslo tingrett 12. desember.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere