*Nettavisen* Nyheter.

Kvinne ranet og slått til blods

  Foto: Illustrasjonsfoto

Natt til lørdag fant det sted nok et mobilran i hovedstaden. Denne gang var offeret en kvinne som ble slått til blods og fraranet en veske med mobiltelefon.

VIKA: – Kvinnen ble slått ned og ranet av to gjerningsmenn i Munkedamsveien. Kvinnen ble ikke alvorlig skadd, opplyser operasjonssentralen i Oslo politidistrikt.

Blodig og forslått

Politiet sendte flere patruljer til stedet for å lete etter gjerningsmennene.

Ranet skjedde ved 01-tiden natt til lørdag. Kvinnen var blodig og forslått da politiet kom til stedet, skriver VG.

Ifølge TV 2 ble kvinnen angrepet da hun kom gående. Hun ble slått i ansiktet og deretter fraranet to vesker. Det var svært mørkt på stedet, og hun har derfor ikke kunnet gi beskrivelser av gjerningsmennene.

Flere ran denne uken

Kvinnen ble sendt til legevakt for behandling av et kutt ved et øye, samt flere sårskader.

Torsdag kveld ble en mann i 30-årene kjørt til sykehus etter å ha blitt slått i hodet og frastjålet en mobiltelefon og en bag med treningstøy ved Bergkrystallen t-banestasjon i Oslo.

Torsdag uken tidligere ble en person slått ned og fraranet en mobiltelefon på Grønland i Oslo. Samme kveld ble også flere andre frastjålet mobiltelefonene sine.

Natt til søndag 27. oktober ble tre personer fra ranet mobiltelefonene sine i Oslo sentrum. Samme morgen ble et ti år gammelt barn forsøkt fraranet en mobiltelefon på Helsfyr i Oslo. (©NTB)

LES FLERE NYHETER OM RANSBØLGEN:

Gutt (15) ranet to ganger på tre måneder

Har brukt tre dager på å registrere gigantbeslag

«Jeg var livredd, men ingen prøvde å hjelpe meg»

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.