RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

 
 

Kvinne ranet på Løkka

Tre unge menn ranet kvinne. Les politiloggen her.

GRÜNERLØKKA: Kl. 23.43 kom det melding om at en 47 år gammel kvinne var ranet i Toftesgate ved Grünerløkka.

Politiet kom til stedet og traff en oppskaket kvinne som fortalte at hun var blitt ranet av tre personer, ca. 18 år gamle, som stakk igjennom Sofienbergparken.

Den mest aktive av ranerne var iført en lys t-skjorte med grønn skrift. Kvinnen var blitt slått i ansiktet, og politiet kjørte henne til legevakten. Saken vil bli anmeldt.

Kjørte uten godkjent mørkekjøring

OSLO SENTRUM: Kl. 01.15 kontrollerte politiet en bil i Skippergata. Bak rattet satt det en 21 år gammel mann som ikke hadde gyldig førerkort - mørkekjøring var ikke gjennomført. Bilen ble parkert og vil bli hentet.

Politiet avsluttet fest

GAMLEBYEN: Fra en adresse i Gamlebyen kom det kl. 03.50 i natt melding om festbråk. Politiet reiste til stedet, fant festen, men kom i første omgang ikke inn i oppgangen hvor festen ble holdt.

Kl. 04.14 ble festen likevel meldt avsluttet, så politiet avlyste sammenkomsten - og ro og orden ble gjenopprettet på stedet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere