RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kvinne rundjult på Rodeløkka


 
 
En kvinne ble i morges banket opp i sin egen leilighet. Les politiloggen her.

RODELØKKA: fra en adresse på Rodeløkka kom det kl. 06.12 melding fra en 37 år gammel kvinne om at hun hadde fått bank. Da politiet kom til leiligheten hennes var den helt "snudd på hodet". Kvinnen hadde litt blod i ansiktet, men var ikke alvorlig skadet. Politiet vet hvem gjerningsmannen er.

Innbrudd i klesbutikk på Bislett

BISLETT: Fra en adresse på Bislett kom det kl. 01.57 melding om innbrudd i en klesbutikk. En bil settes i forbindelse med innbruddet, og etter nærmere undersøkelser viste det seg at denne var stjålet fra Søndre-Buskerud. Eieren av butikken var på stedet, det ble sørget for sikring og saken vil bli anmeldt. Det finnes et signalement på gjerningsmennene.

Pågrep hasjselger

KARL JOHANS GATE: kl. 03.23 ble politiet kontaktet av en mann på Karl Johans gate som fortalte at han var blitt tilbudt å kjøpe hasj av en annen. Politiet fant hasjselgeren - og pågrep denne. Han ble kjørt til Sentralarresten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere