RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kvinne simulerte syk


 
 
Les politiloggen her.

SENTRALBANESTASJONEN: I natt kl. 00.30 gjorde en 46 år gamle kvinnen noen merkelige stunt på Sentralbanestasjonen. Hun simulerte syk og fikk publikum til å tilkalle lagevakten. Da legevakten kom, var hun ikke syk likevel. Politiet bortviste kvinnen 24 timer fra stedet.

Butikktyv oppga falsk personalia

SENTRUM: Kl. 14.00 tirsdag fikk politiet melding om en butikktyv på Hennes & Mauritz i Nedre Slottsgate. Vekteren hadde anholdt en mann på 35 år som hadde stjålet varer for 1500 kroner. Han var i tillegg i besittelse av annet gods som også man antok å være stjålet gods fra en annen butikk. Da politiet ankom oppga den anholdte falsk personalia. Han ble derfor kjørt inn til Sentralarresten og anmeldt for dette. I tillegg blir han anmeldt for butikktyveriet.

Spytter på sporveisansatt

GRØNLAND: Kl. 23.00 kom det melding om en kvinne som slå seg helt vrang og spyttet på en Sporveisansatt ved Oslo gate. Etter at Sporveien selv kom til stedet, roet kvinnen seg og innså at det var dumt å spytte på folk. Den 24 år gamle kvinnen fikk gå, men Sporveien vurderer anmeldelse. Personalia ble notert.

Glemte å låse leiligheten

CARL BERNERS PLASS: Fra en leilighet i området rundt Carl Berners plass kom det kl. 06.05 i morges en melding om en kvinne som våknet av at en tyv befant seg inne i leiligheten hennes og stod bøyd over hennes veske og snoket. Da hun våknet løp gjerningsmannen fra stedet. Politiet har ingen beskrivelse av gjerningsmannen. Den 20 år gamle kvinnen fortalte at hun trolig glemte å låse døra til sin leilighet før hun la seg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere