RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kvinne skutt på Kampen


Bevæpnede politistyrker lette etter gjerningsmannen uten resultat lørdag ettermiddag og kveld.
Bevæpnede politistyrker lette etter gjerningsmannen uten resultat lørdag ettermiddag og kveld. Foto: LESERFOTO: PER ERIKSEN
Ingen er foreløpig pågrepet, etter at en kvinne ble skutt i skulderen lørdag ettermiddag.

KAMPEN: Politiet fikk meldingen om skytingen i Hedmarksgata på Kampen like før klokken 15 lørdag ettermiddag.

– Politiet var raskt på stedet og fikk bragt kvinnen til ambulanse for videre transport til Ullevål sykehus. Kvinnen er etter det vi erfarer ikke livstruende skadet, opplyste operasjonsleder Hilde Walsø i en pressemelding.

Del på Facebook

Bevæpnet politi

Politiet lette lenge etter gjerningsmannen på Kampen og Vålerenga.

– Politiet hadde med seg tungt utstyr for å slå inn dører i jakten på gjerningsmannen. Vedkommende er fortsatt på frifot og er ikke på åstedet, men politiet leter med store styrker i nærområdet, skriver Per Eriksen på dinlokalavis.no halvannen time etter skytingen.

Eriksen opplyser også at beredskapstroppen var på plass og bevæpnet i jakten på gjerningsmannen. Jakten ble avsluttet uten resultat tidlig lørdag kveld.

Les hele artikkelen på dinlokalavis.no her!

Ingen pågrepet

Ifølge vaktleder Morten Wik i politiet, skjedde skytingen innendørs, i tilknytning til en leilighet. Lørdag kveld var imidlertid ingen pågrepet for skytingen, og gjerningsmannen var heller ikke kjent.

– Ingen er så langt pågrepet i denne saken. Vi har snakket med fornærmede og tekniske etterforskere har vært på stedet, sier vaktleder Wik til VG Nett.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere