RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kvinne voldtatt, mann pågrepet to timer etter at politiet gikk ut med bilde

Mannen som ble etterlyst i forbindelse med en overfallsvoldtekt i Oslo natt til torsdag, er pågrepet. 49-åringen er tidligere dømt for flere voldtekter.

SENTRUM/GRÜNERLØKKA: Mannen ble pågrepet på Grünerløkka to timer etter at politiet gikk ut med etterlysning og bilde. I løpet av disse timene fikk politiet inn 31 tips i saken, 19 av disse inneholdt navnet på den etterlyste mannen.

Han er dømt for en rekke forhold tidligere, blant annet voldtekt, opplyser politiet til TV2.

– Blant annet to ganger for voldtekt med sikringsdom, vold mot politiet og en rekke dommer for vinning og annen type kriminalitet, sier Kari-Janne Lid, leder for avsnitt for seksualforbrytelser ved Oslo politidistrikt.

Politiet sikret seg overvåkingsbilder av den antatte gjerningsmannen, som de delte med publikum for å få tips om saken. Videoene viser både mannen før og etter hendelsen.

Overvåkingsbildene viser hvordan mannen følger etter kvinnen fra Stortorvet, forbi Glassmagasinet og ned til et serveringssted ved Kirkeristen. Etterpå forlater han stedet, går inn Skippergata og videre inn i Storgata.

Mannen skal avhøres fredag, og politiet arbeider med å sikre spor. (ANB-NTB)
 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere