Kvinnene vant i debuten

Forrige sesong rykket Vestlis håndballdamer opp til andredivisjon. I debuten mot Faaberg-NTG viste Vestli-damene ingen respekt.

Vestli: Ved avreise til sesongens første kamp i andredivisjon avdeling en, hadde trener for Vestli-damene Dan Roman ingen poeng i sikte.
- Vi dro til Faaberg for å gjøre en bra kamp, men jeg hadde ingen forventninger om poeng, forteller Roman.
Men Vestli-jentene, med en snittalder på 21 år, ville det annerledes, og da dommerne blåste av kampen stod det 21-27 til gjestene.
De nyopprykkede jentene viste gode takter med et tett forsvar og bra kontringsspill. Og når målvaktspillet i tillegg fungerer, ser det ut til at Vestli kan få mye moro i sin første sesong i andre divisjon.
- Jentene gjorde en stabil innsats. De gjorde det de skulle, men vi vet ikke hvilket nivå Faaberg ligger på, påpeker treneren som ikke lot seg skremme av nivået i andre divisjon.
- Tempoet er raskere, og det er bedre målvakter. I tredje divisjon blir man ikke så hardt straffet for små feil, men jeg håper jentene kan gi alle lagene vi møter denne sesongen skikkelig motstand, avslutter Vestli-treneren.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.