RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kvinnene vant i debuten

Forrige sesong rykket Vestlis håndballdamer opp til andredivisjon. I debuten mot Faaberg-NTG viste Vestli-damene ingen respekt.

Vestli: Ved avreise til sesongens første kamp i andredivisjon avdeling en, hadde trener for Vestli-damene Dan Roman ingen poeng i sikte.
- Vi dro til Faaberg for å gjøre en bra kamp, men jeg hadde ingen forventninger om poeng, forteller Roman.
Men Vestli-jentene, med en snittalder på 21 år, ville det annerledes, og da dommerne blåste av kampen stod det 21-27 til gjestene.
De nyopprykkede jentene viste gode takter med et tett forsvar og bra kontringsspill. Og når målvaktspillet i tillegg fungerer, ser det ut til at Vestli kan få mye moro i sin første sesong i andre divisjon.
- Jentene gjorde en stabil innsats. De gjorde det de skulle, men vi vet ikke hvilket nivå Faaberg ligger på, påpeker treneren som ikke lot seg skremme av nivået i andre divisjon.
- Tempoet er raskere, og det er bedre målvakter. I tredje divisjon blir man ikke så hardt straffet for små feil, men jeg håper jentene kan gi alle lagene vi møter denne sesongen skikkelig motstand, avslutter Vestli-treneren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere