*Nettavisen* Nyheter.

Kvinner på topp i Grorud

Denne trioen er på topp: Heidi Håland Robertson, Maren Rismyhr og Victoria Rweikiza Foto: foto: privat

Kvinnene regjerer på toppen på Grorud Rødts liste til høstens bydelsvalg. Maren Rismyhr stiller til gjenvalg som Rødts førstekandidat i Bydel Grorud.

GRORUD: Maren Rismyhr, Victoria Rweikiza og Heidi Håland Robertson topper lista i Grorud Rødt. Og de leder an på en kvinnetung liste.

– Jeg regner med at Rødt utvider BU-gruppa si ved høstens valg, sier Rismyhr. Både andre og tredje kandidaten kan komme inn, sier Rismyhr og sikter til Victoria Rweikiza og Heidi Håland Robertson.

– Selv om jeg har sittet alene for Rødt i BU, har vi oppnådd mye. Jeg opplever at folk har tillit til det vi gjør. Så langt vi har maktet det, sjekker vi forslag fra administrasjonen opp mot virkeligheten i bydelen. Vi har talt beboernes saker i BU, mener Rismyhr.

Rismyhr mener Rødt-lista har stor bredde. De 21 kandidatene representerer erfaring fra alle lag av bydelens befolkningen.

– Noe av vår styrke er at vi har god kontakt med grupper som er avhengig av bydelens tjenestetilbud. Samtidig har vi vist at vi er til å stole på og at vi står for våre meninger. Vi setter vår lit til folk i bydelen, framfor å stole på administrasjon og byråd, sier Rismyhr.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag