RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Denne trioen er på topp: Heidi Håland Robertson, Maren Rismyhr og Victoria Rweikiza
Denne trioen er på topp: Heidi Håland Robertson, Maren Rismyhr og Victoria Rweikiza Foto: foto: privat

Kvinner på topp i Grorud

Kvinnene regjerer på toppen på Grorud Rødts liste til høstens bydelsvalg. Maren Rismyhr stiller til gjenvalg som Rødts førstekandidat i Bydel Grorud.

GRORUD: Maren Rismyhr, Victoria Rweikiza og Heidi Håland Robertson topper lista i Grorud Rødt. Og de leder an på en kvinnetung liste.

– Jeg regner med at Rødt utvider BU-gruppa si ved høstens valg, sier Rismyhr. Både andre og tredje kandidaten kan komme inn, sier Rismyhr og sikter til Victoria Rweikiza og Heidi Håland Robertson.

– Selv om jeg har sittet alene for Rødt i BU, har vi oppnådd mye. Jeg opplever at folk har tillit til det vi gjør. Så langt vi har maktet det, sjekker vi forslag fra administrasjonen opp mot virkeligheten i bydelen. Vi har talt beboernes saker i BU, mener Rismyhr.

Rismyhr mener Rødt-lista har stor bredde. De 21 kandidatene representerer erfaring fra alle lag av bydelens befolkningen.

– Noe av vår styrke er at vi har god kontakt med grupper som er avhengig av bydelens tjenestetilbud. Samtidig har vi vist at vi er til å stole på og at vi står for våre meninger. Vi setter vår lit til folk i bydelen, framfor å stole på administrasjon og byråd, sier Rismyhr.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere