RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kyllingrockerne spiller i kveld

I kveld arrangeres det tradisjonsrike Kyllingrock ved Motorsenteret og Haugenstua Skatepark.

HAUGENSTUA: Stovner Rockefabrikk, Stovner Rockeklubb, Motorsenteret og Haugenstua Skatepark er arrangører bak den tradisjonsrike konserten. De lover mange spennende band, god stemning og byens tøffeste scene.

Arrangementet har tidligere vært lokalisert til Stovner Rockefabrikk, men er i år flyttet til lokaler som har kapasitet til flere hundre publikummere. Konserten starter klokka 18, og er åpen for alle som ønsker å komme.

Vi syns kombinasjonen mellom rock og skating er flott. Selv om det ikke blir arrangert skateoppvisning, vil skatehallen være åpen for de som ønsker å benytte den, sier Remi Brevik, ved Stovner Rockefabrikk.

Flere band

Foreløpig er bandene Feedback, Fluffydun, King Mammon og Toxic Dandruss påmeldt, men det vil trolig komme mange flere.

Arrangementet er rusfritt og veldig populært blant de som spiller hos oss. De er i aldersgruppa 13 år og oppover. Vi bruker å ha stor pågang, sier Brevik.

Påskerock

Navnet Kyllingrock kommer naturlig nok fordi dette er avslutningen før påske. På samme måte arrangeres Grilllrock før sommerferien, Potetrock på høsten og Grøtrock til jul.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen. Dette er en innendørs konsert, så ingen blir stående og fryse. Det vil også være mulig å få kjøpt seg en liten matbit i kiosken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere