Kyvåg opprørt over bråket i klubben

Frode Kyvåg misliker sterkt de indre stridighetene i forbindelse med valg av Norway Cup-styret og Arbeidsutvalget. Vi er en priveligert klubb, og burde være glade i stedet for å holde på å bråke på denne måten, sier generalsekretæren i Norway Cup.

Frode Kyvåg misliker sterkt de indre stridighetene i forbindelse med valg av Norway Cup-styret og Arbeidsutvalget. Vi er en priveligert klubb, og burde være glade i stedet for å holde på å bråke på denne måten, sier generalsekretæren i Norway Cup.

Frode Kyvåg reagerer sterkt på de indre stridighetene i klubben i forbindelse med valg av nytt Norway Cup-styre og Arbeidsutvalg.

Øystein Sundelin.

Frode Scheie trakk seg som kandidat til ledervervet

BEKKELAGET: Nordstrands Blad møtte generalsekretæren i Norway Cup, to dager før det ble klart at Frode Scheie trakk seg som kandidat til ledervervet i Norway Cup-styret.

Jeg kan ikke forstå at Bjørn-Tore Lie er foreslått kastet. Han er en av Norges dyktigste idrettsledere, og har levert de beste resultatene for Norway Cup noensinne, freste Kyvåg.

Jeg er skamfull. Dette oppleves som hånlig overfor Lie, fortsatte generalsekretæren.

Håndballen først?

Kyvåg reagerte kraftig på at de foreslåtte kandidatene i det store og det hele tilhører Kvinner Elite (håndball).

Vi er et fleridrettslag. Dette er så respektløst at jeg finner ikke ord, uttalte Kyvåg.

Han frykter Kvinner Elite vil få en særstilling, dersom folk derfra skal bekle de øverste ledervervene i klubben.

Frode Scheie som var innstilt som leder av Norway Cup, har vært trener for laget, mens Henning Andersen (innstilt som AU-leder) er rekruttert fra jobb som sportsansvarlig for Kvinner Elite.

Et slikt styre vil ignorere langrenn, innebandy, fotball og orientering, mener Kyvåg.

Avviser favorisering

Han har selv bakgrunn fra håndballen, og det er for øvrig ikke nytt at det er håndballfolk som bekler store verv i BSK.

Leder av valgkomiteen, Øystein Sundelin, avviser at Kvinner Elite ønsker å "kuppe" klubben.

Selvfølgelig har vi ikke satt en gruppe i særstilling, eller samarbeidet ekstra med Kvinner Elite, sier Sundelin bestemt.

I dag er situasjonen slik at Scheie har trukket seg, og valgkomiteen dermed har forespurt Bjørn-Tore Lie om å stille til valg som styreleder likevel.

Jeg regner med at valgkomiteen har følt seg presset til dette for, og vil prøve å skape ro. Det er gledelig at Lie er forespurt, sier Kyvåg på telefon til Nordstrands Blad.

Han er meget spent foran kveldens generalforsamling.

Jeg har aldri opplevd liknende i norsk idrett, at klubben har annonsert benkeforslag på samtlige kandidater som er på valg. Det er helt utrolig, kommenterer Kyvåg.

Det blir en real valgkamp. Jeg antar Lie får medhold, men jeg er meget spent på hvem som blir valgt, og hvem som vil utgjøre AU, avslutter Kyvåg.


Les resultatet av generalforsamlingen på noblad.no i kveld.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Sport

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag