RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Øl til klokken 03?


Hvor lenge skal serveringsstedene få skjenke sine gjester? Søndre Nordstrand skal nå være prøvebydel hvor lokalpolitikerne (BU) skal få bestemme.
Hvor lenge skal serveringsstedene få skjenke sine gjester? Søndre Nordstrand skal nå være prøvebydel hvor lokalpolitikerne (BU) skal få bestemme.
Skjenketiden i Oslo by forblir uendret, men Søndre Nordstrand blir en av fem prøvebydeler hvor lokalpolitikerne får bestemme i hver enkelt sak.

SØNDRE NORDSTRAND: Dette er resultat av et skjenkeforlik mellom byrådspartiene og SV. Med dette opprettholdes "siste slurk" klokken 03 i sentrumsområdene mens det i boligstrøk fremdeles settes kranstopp klokken 00,30 i boligstrøk med mulighet til å utvide til 02.30 hvis det ikke plager naboer.

Og det er ved det siste at bydelsutvalgene kommer sterkt inn i bildet. Til fem bydeler delegeres, som en prøve, avgjørelsen til lokalpolitikerne, og her er Søndre Nordstrand den ene.

BU på Søndre Nordstrand har hatt flere saker hvor det har vært diskusjon om nettopp bråk som har vært til sjenanse for beboerne rundt et serveringssted. Nå får lokalpolitikerne siste ordet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere