*Nettavisen* Nyheter.

La butikktyver i bakken

  Foto: illustrasjonsfoto

Det ble lett pågripelse for politiet da de mandag ettermiddag var på Bøler for å ta hånd om butikktyver.

MANGLERUD POLITIDISTRIKT: Melding kom litt over kl. 17 mandag om slåssing på senteret.

Det viste seg etter hvert at to østeuropeiske butikktyver hadde forsøkt å få med seg snus for omkring 2.500 kroner. Men ansatte ville ikke la dem stikke av. Dermed ble det noe tumulter som endte med at de to butikktyvene ble lagt i bakken og holdt nede til politiet kom.Andre saker fra Manglerud-politiets logg:

Stjal veske fra 76 åring

LAMBERTSETER: Mandag litt over klokken 14 ble det meldt at en eldre dame var frastjålet vesken sin på Lambertseter senter. 76-åringen kunne fortelle at vesken med penger var borte, men det ble gitt såpass god beskrivelse av gjerningsmannen, at identiteten er ganske sikker.

– Vi har forsøkt pågripelse på aktuell adresse i Oslo, men foreløpig uten resultat, sier overbetjent Dag Harald Drevsjø på Manglerud politistasjon.

– Men vi har godt håp om at vi skal få tatt vedkommende.

Den 76 år gamle damen ble ikke fysisk skadet.

Brukte hele E6

SKULLERUDDUMPA: Mandag ettermiddag meldte bilister på E6 innover ved Skullerud-dumpa at en estisk trailer brukte mesteparten av vei-banen. Den vinglete kjøringen så ut til å være fyllekjøring.

Bilen ble etter hvert stoppet av en patrulje fra Manglerud i Persveien på Alnabru . Der kunne sjåføren vise gyldig førerkort, og det var heller ikke snakk om beruselse. Mannen forklarte at var ukjent i Oslo og hadde forsøkt å finne frem til dit han skulle. Dette hadde medført noe ukonsentrert kjøring.

Han ble dimitert etter at bilen hadde vært innom kontrollstasjon på Risløkka.

Snuste seg frem til biltyv

MORTENSRUD: Det var en skarp politihunds nese som førte til at en 45-åring ble pågrepet på Mortrensrud natt til tirsdag.

Litt over klokken 01 kom det melding om ruteknusing i parkeringshus i Lofsrudhøgda. Da politi kom til stedet, kom en person ut, men la på sprang. Politiet tok opp jakten, men tapte kappløpet. Det gjorde imidlertid ikke politihunden som fikk god nok start på sporing. Dermed ble en 45 år gammel mann pågrepet. Han hadde knust ruter på to biler i garasjehuset.

Stjal verktøy

MUNKERUD: Tirsdag morgen ble det meldt at det uken før hadde vært innbrudd i et verksted i Munkerudveien. Det var stjålet endel verktøy.

I over 100 i 70-sone

E6 BRYN: En patruljebil viste tirsdag formiddag interesse for en bil innover på E6/Store ringvei. Det gikk tydeligvis fort, og da farten ble målt, viste den seg å være på over 100 i 70-sonen.

Bilen ble stoppet ved Bryn. Den 47 årt gamle kvinnelige sjåføren slapp med et solid forenklet forelegg.

Hadde kjennemerker fra 2011

HOLMLIA: Tirsdag etter-middag ble en bil stoppet i Holmlia sentervei. Bilen var utstyrt med dagskjennetegn fra 21. desember i 2011. Den mannlige føreren forklarte at han trodde han kunne kjøre så mye og lenge han ville når han først hadde fått prøvekjennetegnene. Det ble han forklart var en tvilsom misforståelse.

Misten planker

E6 SKULLERUDDUMPA: En patrulje fra Manglerud oppdaget tirsdag ettermiddag at det var mistet planker på E6 utover. Ved Skulleruddumpa ble en bil stoppet, og på tilhengeren var det planker som var dårlig sikret. Den 27 år gamle føreren ble anmeldt.

Hadde stjålne skilt

HOLMLIA: Litt over kl. 23 ble en bil stoppet i Nordåsveien på Holmlia. Den var utstyrt med stjålne skilt. Den 19 år gamle sjåføren fra Groruddalen hadde heller ikke førerkort.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.