RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

La det swinge


RYTMISK: For å lykkes i Rhythm Paradise må du kunne holde takten.
RYTMISK: For å lykkes i Rhythm Paradise må du kunne holde takten.
Rhythm Paradise er en samling rytmiske minispill som sjarmerer.

SPILLVERKET.NO: Rhythm Paradise kan mest treffende klassifiseres som et musikkspill – i den grad musikkspill for øvrig lar deg dele grønnsaker med kniv som en hundelignende ninja, og passe på at frosker vrikker på hoftene i takt med musikken.

Les også: Bruker Nintendo DS i klasserommet

Sære saker

Rhythm Paradise er sært, og ikke et spill alle vil klare å nyte. Foruten at spillet skyver vekk de mer trangsynte spillerne, som aldri vil klare å gi det en sjanse på grunn av dets enkle, litt barnslige grafikkstil og meget uvanlige konsept, er Rhythm Paradise et spill mange vil oppleve som svært lite tilgivende og vanskelig.

WEB-TV: Sjekk hva Eirik mener om Rhythm Paradise!

Gi det en sjanse

Men spillet er vanskelig på en god måte, du har bare deg selv å skylde på når det går galt, og øvelse gir kjapt resultater.

Er du tilhenger av rytmespill som Elite Beat Agents vil Rhythm Paradise være i samme gate, og bli et velkomment tilskudd til biblioteket ditt.

Er du ny innen sjangeren bør det være førsteprioritet å i hvertfall prøve spillet. Gi denne litt absurde minispillsamlingen en sjanse, og jeg kan nesten love at du ikke vil angre.

Les også vår anmeldelse av DS-spillet Lux-Pain

Kreativ design

Rhythm Paradise er en liten vidunderpakke av god, kreativ spilldesign, med en presentasjon som ikke står tilbake for noe annet på konsollen.

Fremfor alt er spillet uomtvistelig og umiddelbar moro, og hva er egentlig viktigere?

Rhythm Paradise er et spill som klarer å få denne til tider smådepressive spillskribenten i godt humør hver eneste gang det fyres opp, og jeg kan ikke gjøre annet enn å anbefale spillet på det varmeste.

Les hele anmeldelsen av Rhythm Paradise på Spillverket.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere